Marketing Manager

Hos Lavazza Denmark arbejder vi med Danmarks mest kendte kaffemærke Merrild og Lavazza - Italiens premiumkaffe nr. 1. Vi er markedsledere i retailsektoren og ønsker naturligvis at fastholde og udvikle denne position i samarbejde med vores kunder.  

Vi søger nu en erfaren Marketing Manager, som kan bidrage til vores fortsatte vækst og succes. Du vil have ansvaret for Danmark, Norge, Island samt øvrige eksportmarkeder. Dit arbejdssted vil være vores kontor i Fredericia, og du vil referere til vores Business Unit Director for Danmark.  

Du bliver en del af den danske ledergruppe, som i fællesskab sætter retningen for virksomheden. Herudover vil du have en faglig reference til vores Marketing Director for UK/Nordic. 

Marketingteamet består af 9 engagerede medarbejdere fordelt på to brandteams, projektledelse samt research. 

 

Den rette profil til stillingen vil være selvsikker, markant, hurtigt arbejdende og i stand til at motivere andre. Profilen har en særlig evne til at skabe kontakt og kommunikere med andre.  Du kendetegnes ved at være entusiastisk, venlig, positiv, initiativrig, konkurrenceminded, risikovillig, opmærksom og selvstændig 

Ansvarsområder:

 • Overordnet sætte retningen for vores brands og definere prioriteter, herunder udvikling af strategiske marketingplaner, i tæt samarbejde med nøgleinteressenter, heriblandt Business Unit Director, Sales Director og Marketing Director for regionen.
 • Ansvarlig for vores årlige planlægningsproces, Marketing Årshjulet, samt at give input til NPD-processen i samarbejde med dine brandteams.
 • Sammen med brandteams drive og deltage i nøgleudviklingsprojekter, f.eks. konceptudvikling, udvikling af nye kommunikationsløsninger mv.
 • Identifikation af markedsføringsmuligheder og trends gennem markedsanalyse og en datadrevet tilgang til marketing.
 • Udvikling og ledelse af vores marketingteam med henblik på at opnå målsætninger og sikre brandkonsistens.
 • Opbygning og vedligeholdelse af stærke samarbejdsrelationer på tværs af hele organisationen for at sikre alignment og understøtte salgsmålene.
 • Sikre effektiv eksekvering af marketinginitiativer og opfølgning på effekten heraf.
 • Opfølgning på marketingbudgetter og sikre optimal ressourceallokering.
 •  

Kvalifikationer:

 • Du har +10 års erfaring inden for FMCG-marketing i en international virksomhed med salg til detail.
 • Stærke strategiske og analytiske evner med dokumenteret erfaring i udvikling og implementering af marketingstrategier.
 • Fremragende ledelsesevner med erfaring i at motivere og udvikle dine teams.
 • Evnen til at arbejde effektivt i et tværfunktionelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor forandring er en del af hverdagen.
 • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner med evnen til at opbygge stærke arbejdsrelationer på tværs af organisationen.
 • Bachelor- eller kandidatgrad inden for marketing eller et relateret felt.
 • Behersker både dansk og engelsk ubesværet i skrift og tale.
 • Har solid erfaring med officepakken og er nysgerrig på ny teknologi, der kan udvikle marketingfunktionen.

Vi tilbyder: En spændende ambitiøs organisation i udvikling, hvor trivsel, personlige og faglige udviklingsmuligheder er en del af vores strategiske prioriteringer. Herudover har vi fokus på en inkluderende kultur, hvor alle oplever, at vores værdier: Authenticity, Passion for Excellence, Responsibility og Inventiveness, leves i dagligdagen.
Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med firmabil, pension og personalegoder såsom sundhedsforsikring og fleksible arbejdstider. 

Ansøgning: Send din ansøgning til Hs@solidsearch.dk

Ansøgningerne behandles løbende, og vi besætter stillingen, når vi har den rette kandidat.  

Lavazza Denmark er ejet af Lavazza, der har produceret ægte italiensk kaffe i mere end 120 år. Luigi Lavazza S.P.A. er blandt verdens førende kaffeleverandører, med en årlig omsætning på € 2.7 milliarder og mere end 4.000 dedikerede medarbejdere, der deler Lavazza passionen for at tilbyde forbrugerne den ypperste kaffekvalitet og kaffenydelse. Lavazza Denmark er beliggende i Fredericia. Vi er 87 medarbejdere i Lavazza Denmark. Lavazza er en familiejet koncern, etableret i 1895, med hovedsæde i Torino i Italien. Lavazza er Italiens førende kaffemærke. Virksomhedens kaffeprodukter nydes endvidere i mere end 90 lande verden over. www.merrild.dkwww.lavazza.dk