Salgschef – FLEX1ONE A/S

For vores kunde, FLEX1ONE i Brørup, søger vi en erfaren salgschef som får ansvaret for virksomhedens samlede salg, herunder Export. 

FLEX1ONE beskæftiger ca. 50 medarbejdere i Danmark og 6 medarbejdere i Norge, og er en del af en familieejet koncern. FLEX1ONE er kundens totalpartner indenfor maskiner og inventar til autoværksteder og lager, fx autolifte, reoler, dækskiftemaskiner, afbalanceringsmaskiner, kompressorer, 4-hujls udmålere, dækopbevarings systemer og ”Heavy Duty” udstyr. Desuden udvikler og fabrikerer virksomheden AHCON-produkterne, som sikrer en ergonomisk, sikker og intelligent løsning på dækværkstedernes arbejdsopgaver.


Stillingen

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med reference til den administrerende direktør. Du får naturligvis en plads i ledergruppen og har det overordnede ansvar for 9 medarbejdere i direkte reference, hvor du får brug for både et taktisk og strategisk mindset. 

Stillingen er nyoprettet, og du vil overordnet få til opgave at ekspandere virksomhedens salg til næste niveau bla. via øget opmærksomhed på salgsindsatser og performance.

 

Ansvarsområder og arbejdsopgaver: 

·         Udarbejdelse og eksekvering af salgs- og produktstrategien

·         Ledelse, udvikling og sparring af/med afdelingens medarbejdere

·         Sikre opfyldelse af budgetter for de enkelte produktområder

·         Sikre opnåelse af vedtagne mål for medarbejder- og kundetilfredshed

·         I samarbejde med marketingafdelingen sikre en marketingplan som modsvarer de vedtagne budgetter

·         Yderligere digitalisering af salgs- og arbejdsprocesser

·         Samspil med de andre afdelinger i huset, samt den øvrige koncern

·         Deltage i salgsrelaterede indsatser, herunder messeaktiviteter i ind- og udland.

 

Kandidaten:

Du får en central rolle i den fortsatte fremdrift og qua din personlige gennemslagskraft og motiverende ledelsesstil, bliver du garant for afdelingens positive udvikling og lønsomhed. Det bliver din opgave at skabe medarbejdertrivsel, motivation og arbejdsglæde med deraf positive kundeoplevelser og øget omsætning til følge.

Du er allerede nu en erfaren og udadvendt salgschef, som evner at skabe begejstring og tillid. Du agerer i øjenhøjde med dine omgivelser og har passion for købmandskab, mennesker og den gode kundeoplevelse.

Vi ønsker, at du har et højt personligt drive og tager ansvar for, at alle præsterer deres yderste for at nå virksomhedens målsætninger. Du er empatisk, vedholdende og dynamisk, hvilket gør dig i stand til at skabe succes – også igennem andre, ligesom dit gode humør er smittende.

Du har stor økonomisk indsigt og forståelse, hvilket gør dig istand til at analysere på nøgletal og iværksætte initiativer på baggrund heraf.

Din bopæl er i rimelig køreafstand til Brørup.

Desuden kendetegnes du ved:

 

·         Selvkørende og disciplineret med en høj arbejdskapacitet

·         Klare kommunikationsevner som medfører tillid og et effektivt samarbejde

·         Evnen til at træffe beslutninger og handle i dynamiske salgssituationer

·         En struktureret, analytisk og datadrevet tilgang til opgaveløsningen

·         Kendskab til branchen vil være en fordel, men ikke et krav

 

Vi tilbyder 

Virksomheden er familieejet og på flere områder markedsledende i en spændende branche under hastig forandring. Desuden lægges der stor vægt på ordentlighed, udvikling og medarbejdertrivsel. Derfor kan du forvente et behageligt og professionelt arbejdsklima, hvor der løftes i flok med fokus på det enkelte individs behov for sparring og udvikling. 

Virksomheden hører hjemme i indbydende og historiske faciliteter, med alle afdelinger på samme adresse, herunder et komplet og flot showroom.

 

Kontakt

Ønsker du at søge denne stilling, skal du sende dit CV med en kort motivation til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. 

Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job, og alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, ligesom virksomheden ikke får kendskab til din identitet uden din forudgående accept. 

Vi holder løbende interviews og ansætter først, når rette kandidat er fundet - derfor ingen ansøgningsfrist. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk