Lone Kaalund Døjbak

Mit professionelle afsæt har jeg fra mere end 30 års erfaring med salg, konsulentarbejde og ledelse på praktisk og strategisk niveau. Jeg arbejder i dag som headhunter hos Solid Search, hvor vi arbejder med både rekruttering, ledelses- og medarbejderudvikling.

 Med en baggrund indenfor hhv. reklame- og byggebranchen har jeg et stort netværk indenfor både offentlige og private virksomheder, herunder kommuner, interesseorganisationer, rådgivere og entreprenørvirksomheder, og jeg bruger i høj grad mit netværk til at spotte tendenser og samarbejdsmuligheder, ligesom min baggrund fra byggeri- og produktionsvirksomheder giver mig en stor forståelse for, hvordan de enkelte brancher fungerer.

 Jeg har erfaring som selvstændig erhvervsdrivende, hhv. +5 år som tømrermester og flere år som headhunter, og kender de ressourcemæssige udfordringer der kan være i SMV, ligesom jeg har stor erfaring med opbygning af nye samarbejdskonstellationer og kontraktforhandlinger,

 Længere varige uddannelser:

 ·       HD, Marketing Management (2019)

·       Byggeriets Lederuddannelse (2008)

·       Byggetekniker (1998)

·       Merkonom i Organisation (1997)

 Se hele mit CV på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lone-kaalund-døjbak-6a5a5610/ 

 Motivation:

 ·       Jeg stortrives i samarbejdet med andre, hvor der er et klart           mål og vilje til at finde løsninger.

 ·       Det er en kilde til energi og glæde, når jeg kan inspirere og           bidrage til at udvikle en organisation og at finde de rette               kandidater, så alle får mere end de havde forventet.

Kontakt mig