Henrik Sødequist

Jeg har solid kommerciel og ledelsesmæssig erfaring fra forskellige poster i Danske virksomheder, herunder fra butiksledelse i Salling Group som både manager og senior director i alle 3 formater, hvilket også har givet et bredt netværk i FMCG-branchen. Senest har jeg været COO i Danmarks førende messe- og underholdningsvirksomhed MCH A/S.

 Hertil kommer erfaringer fra bestyrelsesarbejde og viden igennem bestyrelsesuddannelsen i Aros Board. Endvidere uddannelser som SoMe manager og diplomuddannelse i ledelse med speciale i forandringsledelse og coaching.

 Igennem min rolle som rådgiver i AS3, har jeg et bredt netværk, da jeg har hjulpet +100 ledere ud i nye roller i forskellige brancher på alle niveauer.

 Se hele mit CV her: https://www.linkedin.com/in/henrik-soedequist/ 

 Jeg drives af at finde det helt rigtige match igennem videns og evidensbaseret arbejde kombineret med tillidsfulde relationer. Succes skabes via mennesker der sammensætter deres kompetencer på bedste vis.

 ”Når jeg oplever, hvordan virksomheder og tidligere rekrutteringer lykkes – føler jeg, at jeg har opnået mit mål. Det er en fantastisk følelse, som driver mig hver dag. Jeg ønsker at gøre det nemt og sikkert for dig.”

 Jeg er garant for:

 -        Pålidelighed

-        Høj faglighed

-        Systematik og grundighed

-        Menneskelighed og tillid

-        Engagement

-        Altid åben og konstruktiv tilgang

Kontakt mig