Til stort og veldrevet konsulenthus søges CFO

Virksomheden 

Vores kunde er et stort konsulenthus med en bred vifte af services. Virksomheden løser opgaver inden for årsregnskab, bogføring, fakturering, moms, løn, budgetter, perioderapporter, økonomistyring, forretningsudvikling, ejendomsadministration, med andre ord alt hvad der vedrører økonomiske og administrative opgaver, der er i driften af en virksomhed.

 

Regnskab & Administration blev startet i 2010 af Tina Berg Svendsen, og er siden da vokset igennem alle årene til i dag at være 30 erfarne, veluddannede og dedikerede medarbejdere, herunder både revisorer og bogholdere. Porteføljen består af kunder fra hele Danmark og fra næsten alle tænkelige brancher.

 

Igennem alle årene har virksomheden formået at omfavne nye muligheder, og kan i dag både tilbyde hjælp med de skærpede GDPR-krav, og anvender også softwareteknologi til at løse kundernes rutineopgaver. Faglig opdatering er et must i branchen, og derfor bliver alle medarbejdere løbende efteruddannet.

 

Organisation 

Virksomheden har i dag 30 administrative medarbejdere, og som bogholder bliver du en meget vigtig del af et stærkt team, som prioriterer det tætte samarbejde og relationen til hver enkelt kunde, og hvor du altid har direkte adgang til sparring med andre professionelle.

 

Man går ikke op i titler, kun på at skabe positive oplevelser for både kunder og medarbejdere.

 

Stillingen 

Har du erfaring med finansiel controlling og kan du se dig selv i et team, hvor udviklingsmulighederne er store? Synes du at det er fedt at udvikle dine kompetencer inden for finansielle processer og hvordan disse kan optimeres og digitaliseres? Hvis det lyder som dig, så forbered dig på at tage det næste skridt i din karriere!

 

Som CFO hos Regnskab & Service bliver du CFO i forskellige virksomheder, som virksomheden  samarbejder med. Der er en stigende efterspørgsel og søger derfor en passionerede konsulent med erfaring inden for økonomistyring.

 

Regnskab & Administration dækker bredt inden for økonomifunktionen i den private sektor, og deres tilgang er skræddersyet efter kundernes specifikke behov. De står altid klar til at bistå kunderne med ekstra ressourcer, enten for at sikre succesfuld gennemførelse af deres økonomiprojekter eller ved at tilbyde interim-assistance i varierende tidsperioder, og hjælper med at optimere økonomifunktionen ved at automatisere processer og arbejdsgange. 


Hvad kan de tilbyde:

En unik mulighed for at udfolde dit fulde potentiale som konsulent inden for CFO service. Målet er at styrke og udvikle dine kompetencer inden for områder som finansiel controlling, økonomistyring og strategisk økonomisk rådgivning for vores kunder. Du vil få chancen for at bidrage til og forme forskellige projekter samt bestride interim-positioner inden for CFO-området.

 

Hos Regnskab & Administration prioriteres din personlige og faglige udvikling højt. Som en del af teamet vil du blive støttet i din karriereudvikling.

 

Jobindhold:

Hverdagen er dynamisk og to dage ligner sjældent hinanden. Efter en kort indkøringsperiode vil du som konsulent arbejde ude hos kunderne, og baseret på kundernes behov, og dine erfaringer og kompetencer, vil opgaverne typisk indebære:

 

·     Hjælpe kunderne med driftsopgaver inden for finansiel controlling, det kan være som interim konsulent i driftsroller eller                        assistance med udvikling- og projektopgaver i økonomifunktionen

·     Bistå kunder i at forstå, evaluere, planlægge og rapportere på deres forretning samt finde muligheder for at forbedre interne                  processer og kontroller

·     Assistere økonomifunktionen med daglige opgaver, eksempelvis månedsafslutning og årsrapportering, diverse finansielle                      rapporteringer og ledelsesrapporteringer

·     Du vil arbejde tæt sammen med kundernes medarbejdere og derigennem opnå indsigt i deres forretning for på den måde at                kunne give den rigtige sparring

 

Kvalifikationer:

Vi forestiller os at du har baggrund som finansiel controller, økonomikonsulent, revisor eller lignende. Du har interesse for økonomi, finansiel controlling og solid forretningsindsigt. Du bliver motiveret af problemløsning og optimering, og er nysgerrig efter at lære mere om forskellige industrier.

 

Udover ovenstående, forventer vi følgende:

 

·     Du har 2-6 års relevant erhvervserfaring med finansiel controlling og rapportering

·     Du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk

·     Du er proaktiv, nysgerrig og god til at forstå komplekse problemer

·     Du er entusiastisk, motiveret og vil gerne arbejde på tværs af forskellige industrier

·     Din personlighed er vigtig, da denne rolle er kundevendt. Vi forestiller os, at du sætter pris på at engagere forskellige                                interessenter omkring komplekse emner

·     Du trives i en flad organisation, og vil gerne bidrage til et uformelt miljø med stor fælles social aktivitet både i og uden for arbejdet

 

Succeskriterier 

 

·       Fokus på høj kvalitet i arbejdet, sans for detaljerne samt glæde ved at være en del af et stærkt kollegialt fællesskab

·       Kundeservice og godt humør  

·       Evnen til at arbejde selvstændigt samt påtage sig ansvar

  

Benefits 

Der er en helt særlig stemning, som du vil mærke det øjeblik, du træder ind i huset, og ud over det gode arbejdsmiljø, kan der af medarbejdergoder fremhæves blandt andet stor frihed til at planlægge sin egen arbejdsdag, lækker frokostordning, velfungerende og aktiv personaleforening, fodbehandlinger, massager og meget andet.

 

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

 

Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at søge stillingen allerede i dag.

Vi er interesseret i at høre fra dig og snakke om dine muligheder, hvorfor du er mere end velkommen til at kontakte undertegnede for at høre mere om stillingen.

Du bedes sende mig dit CV indeholdende en kort beskrivelse af din motivation for at søge. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og lukker opslaget når vi har fundet den rigtige.

Ansøgning bedes sendt til 

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk 

 

Kontakt  

Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05