Area Sales Manager, Automotive Lubricants

Jobbet
Du bliver en central medspiller i et erfarent og velfungerende salgsteam. Et salgsteam som har flere års erfaring med salg af smøremidler til den danske autobranche, hvor TotalEnergies er blandt de markedsledende leverandører af motorolie i Danmark. 

Du bliver chef i eget distrikt, og det er derfor vigtigt, at du trives i et job, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge din egen hverdag. 

Du vil i tæt samarbejde med salgschefen og det øvrige salgsteam koordinere, servicere og drive dit eget distrikt, som var det din egen forretning. Det er vigtigt for os, at du som person kan udvise stolthed for TotalEnergies, samt den kvalitet og de produkter vi står for. Derudover forventer vi, at du udviser et stort engagement i samarbejdet med nuværende – og kommende kunder. 

I jobbet vil Sønderjylland og Fyn være dit distrikt, og det vil derfor være en fordel, hvis du bor forholdsvis centralt i forhold til kunderne. 

Vores hovedkontor ligger på Amerika Plads i København, og du skal derfor være indstillet på at arbejde hjemmefra. Dog vil du opleve en meget afvekslende hverdag med masser af besøg hos nogen af de største aktører indenfor din målgruppe: autobranchen, lastvogne, landbrugsmaskiner og entreprenører.

 

Opnå succes i jobbet  

Du arbejder som holdspiller og forstår vigtigheden af, at inddrage relevante kompetente kollegaer til at understøtte dig i dit arbejde. Du har erfaring med langsigtet relations salg indenfor B2B og er meget bevist om, at tingene sker ude ved kunderne og ikke bag skrivebordet.

Du er selvstarter og drevet af et stort iværksættergen. Det er vigtigt, at du trives i de forskellige salgssituationer, som du kan blive udsat for.
Du er i stand til at arbejde struktureret og målrettet, mens du yder 1. klasses service og får eksisterende- samt nye kunder til at vælge TotalEnergies som deres fortrukne samarbejdspartner.

  

Ansvarsområder  

Med reference til den danske salgschef, bliver du ansvarlig for at udvikle og gennemføre salget i Sønderjylland og på Fyn. Dine ansvarsområder inkluderer bl.a.

 ·         Budgetansvar for salg til nye og eksisterende kunder

·         Definere en salgs- og vækststrategi i distriktet i samarbejde med salgschefen

·         Gennemføre de aftalte salgs- og marketingkampagner

·         Supportere kunder ved deltagelse i salgstræning samt produktseminarer

·         Deltagelse i udstillinger, kundearrangementer og møder

 

Faglige og personlige kvalifikationer

 ·         Du skaber i dag gode resultater inden for produkt- eller løsningsalg til auto-, bygge- og anlægsbranchen eller lignende. Måske              har du din dagligdag indenfor den ”tunge sektor”, hvad enten det er indenfor transport, entreprenør eller landbrug

·         Har du erfaring med salg af smøremidler, er det en fordel

·         Du trives med opsøgende salg til både eksisterende og nye kunder

·         Teknisk velfunderet med en generel interesse for teknik

·         Du har en holistisk tilgang til salg og præsenterer gerne løsninger for kunden

·         Du har stærke kommunikationsevner i både skrift og tale, og begår dig uden

          problemer på alle niveauer

·         Solide IT-kompetencer - som minimum office pakken på brugerniveau

·         Erfaring med CRM (fx SalesForce) som værktøj til håndtering af kunderelationer

·         Det er et krav, at du taler dansk, samt at du kan kommunikere på engelsk i skrift og tale

 

Vi tilbyder

 ·         En spændende og selvstændig stilling, med gode betingelser for at udbygge succesen i dit kommende distrikt

·         Et fleksibelt job, hvor du har rig mulighed for at forme din egen hverdag

·         At blive en del af en international virksomhed med kolleger på tværs af landegrænser, hvor der lægges stor vægt på                                  medarbejder udvikling og trivsel

·         En omfattende oplæring i produkterne afhængig af din erfaring

·         Konkurrencedygtige ansættelsesvilkår, herunder firmabil og pension

 

Du får en unik mulighed for at blive en del af TotalEnergies Marketing Denmark A/S, der er en del af TotalEnergies Nordic, Marketing & Services, den kommercielle afdeling af TotalEnergies-koncernen.  

Koncernen er blandt de 5 største energiselskaber i verden. TotalEnergies er en multikulturel virksomhed og er aktiv i mere end 130 lande med over 150 nationaliteter og knap 100.000 ansatte.  

TotalEnergies dækker hele energikæden, fra udvinding og produktion til forarbejdning,

markedsføring og salg. Derudover er TotalEnergies Nordic markedsledende i Norden inden for smøremidler til industri, køretøjer, marine, bitumen og specialvæsker.  

Hovedkontoret i København fungerer som en Nordisk Hub, der understøtter det danske, svenske, norske, finske og islandske marked.

 

Kontakt 

Ønsker du at søge denne stilling, kan du sende dit CV med en kort motivation til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte konsulent Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job. 

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept. Vi holder løbende interviews og ansætter først, når rette kandidat er fundet - derfor ingen ansøgningsfrist.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk