Værkfører til Skifter Lastbil i Padborg.

Branchekendt medarbejder til eftermarkedet – erfaren eller på vej til første lederjob – søges til autoriseret Volvo og Renault lastvognsforhandler i Padborg.

Trives du med hyppig kundekontakt i løbet af dagen, og samtidig yder en god kundeservice i indskrivningen og formår at lede og motivere teamet på værkstedet – så kan det netop være dig, som vi leder efter!

Sammen med din værkførerkollega og værkstedschefen får du ansvaret for den daglige drift af værkstedet med 12 motiverede mekanikere og 3 lærlinge.

Hvem er du?

Du er frisk og har mod på nye udfordringer – med eller uden værkførererfaring - blot du har erfaring fra lastvognsbranchen. Så sørger vi for, at du får en god og brancherelateret lederuddannelse indenfor Volvo/Renault lastbiler.

Du er også en dygtig og faglig sparringspartner for dine mekanikere og resten af dine kolleger i afdelingen. Desuden anvender du IT på brugerniveau.

Personlige kvaliteter

Du er god til at arbejde selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer, hvor du aktivt og forudseende søger løsninger på teamets udfordringer.

Desuden er du

·         Struktureret og målrettet så du hele tiden kender status på opgaverne

·         En teamplayer som leverer resultater sammen med holdet

·         Robust, nysgerrig og forandringsparat

·         Serviceminded og går op i høj kundetilfredshed

·         God til at kommunikere i en venlig men forståelig tone

Skifter Lastbil tilbyder

·         Ansættelse i en privat virksomhed med en god økonomi

·         Frihed under ansvar i et godt og uformelt arbejdsmiljø

·         Et spændende og udadvendt job med mange udfordringer i en afvekslende hverdag

·         Udviklingsmuligheder i takt med dine kompetencer og interesser

·         Gode og ordnede arbejdsvilkår - herunder pension og sundhedsforsikring

·         Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer

·         At du kan arbejde med nogle af markedets førende brands

Kontakt

Vi ønsker stilling besat hurtigst muligt og håber, at du vil sende dit CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen fra Solid Search som gennemfører rekrutteringen til dette job.

 Alle henvendelser bliver behandlet løbende og fortroligt. Virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept.

 Vi glæder os til at høre fra dig.

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk

  

Skifter Lastbil koncernen er privatejet og forhandler nogle af markedets stærkeste mærker – Volvo og Renault, og er en af Danmarks største lastvognsforhandlere med afdelinger i Aabenraa, Padborg, Herning og Esbjerg. Koncernen beskæftiger ca. 135 medarbejdere.