Værkfører til TBS Tommerup

Passioneret værkfører søges til autoriseret Fendt afdeling i Tommerup på Fyn.

Trives du med hyppig kundekontakt og god kundeservice samtidig med, at du formår at lede og motivere teamet på værkstedet – så kan det netop være dig, som vi leder efter!

Sammen med dit team får du ansvaret for den daglige drift af værkstedet med 12 motiverede mekanikere og pt. 1 lærling.

Hvem er du?

Du er frisk og har mod på nye og spændende udfordringer. Din erfaring har du fra branchen – alternativt fra anden tung branche som fx lastbiler, trailere, gaffeltruck eller varevogne.

Du er også en dygtig og faglig sparringspartner for dine mekanikere og resten af dine kolleger i afdelingen. Desuden anvender du IT på brugerniveau.

Afhængig af din baggrund sørger vi for den nødvendige oplæring i produkter og systemer.

Personlige kvaliteter

Du er god til at arbejde selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer, hvor du aktivt og forudseende søger løsninger på teamets udfordringer.

Desuden er du

·         Struktureret og målrettet så du hele tiden kender status på opgaverne

·         En teamplayer som leverer resultater sammen med holdet

·         Robust, nysgerrig og forandringsparat

·         Serviceminded og går op i høj medarbejder- og kundetilfredshed

·         God til at kommunikere i en venlig og forståelig tone

TBS tilbyder

·         Ansættelse i en stor markedsledende virksomhed, hvor der altid er kollegaer at spørge

·         Frihed under ansvar i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor du får rig mulighed for at præge afdelingens udvikling

·         Et spændende og udadvendt job med mange udfordringer i en afvekslende hverdag

·         Udviklingsmuligheder i takt med dine kompetencer og interesser

·         Gode og ordnede arbejdsvilkår - herunder pension og sundhedsforsikring

·         At du kan arbejde med nogle af markedets førende brands

Kontakt

Vi ønsker stilling besat hurtigst muligt og håber, at du vil sende dit CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen fra Solid Search, som gennemfører rekrutteringen til dette job. 

Alle henvendelser bliver behandlet løbende og fortroligt. Virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk

 

Fendts historie i Danmark startede i Starup i 1976, hvor Alex Pedersen blev Fendt forhandler og senere importør for Danmark. I dag er TBS Maskinpower ApS en højt specialiseret Fendt Full Line forhandler med ansvaret for salget lidt syd for Kongeåen og op til Skagen samt på Fyn. Fra januar 2018 har TBS Maskinpower også etableret ”Valtec” som er omdrejningspunkt i en separat forretningsenhed, der koncentrerer sig om salg og service af Valtra traktorer, Pöttinger, Kronos, Krampe, Bogballe og Fasterholt i hele Midt-, Syd- og Sønderjylland. Under Valtec hører også et landsdækkende agentur på sprøjtekøretøjet Vervaet.

 

Virksomheden har således gennemlevet en vækstrejse igennem de seneste år og tæller nu over 200 medarbejdere fordelt på 11 lokationer. I dag ejes virksomheden primært af tyske Raiffeisen Waren GmbH, som er Nordeuropas absolut største Fendt forhandler.