Salgskoordinator med Udviklingspotentiale til Key Account Manager, hudpleje Apeer Active Skincare

Er det dig, der fremover skal samle trådene som salgskoordinator i vores interne salgsafdeling for eksport og det danske marked? Har du ambitioner om personlig udvikling inden for afsætning og personligt salg, så kan en fremtidig rolle som f.eks Key Account Manager hos Apeer Beauty i Kolding være en mulighed?

Har du en stærk evne til at skabe struktur og trives i en dynamisk arbejdssituation hvor vi prioriterer højt at løfte i fællesskab? Har du potentialet til at udvikle dig til en nøglemedarbejder (Key Account). Har du erfaring med forecast og en stærk ekspertise i Excel? Er du god til engelsk og har ambitioner om et job med internationale samarbejdspartnere? Så er du måske vores kommende Salgskoordinator hos Apeer Beauty i Kolding.

 

Stillingen:

Som Salgskoordinator vil du spille en central og meget alsidig rolle i vores salgsafdeling. Udover at koordinere salgsaktiviteter, administrere ordrer og sikre gnidningsfri kommunikation mellem salg, produktion og kunder, forventer vi, at du har potentialet til at udvikle dig til en nøglemedarbejder og støtte vores indkøbsafdeling og marketingsafdeling i relevante tværgående opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med Commercial Manager og deltage relevante salgsaktiviteter såsom messer og events. Dine primære opgaver inkluderer:

 

Behandle ordrer, forespørgsler og henvendelser fra kunder inden for hudplejebranchen.

Koordinere leveringsplaner og sikre rettidig levering af vores hudplejeprodukter.

Være det vigtige bindeled mellem vores dynamiske salgsteam og produktionen i EU for at sikre optimal kommunikation.

Udnytte din kommercielle indsigt til at identificere og udnytte salgsmuligheder.

Forhandle priser og vilkår i samarbejde med vores salgsteam og kunder.

Støtte indkøbsafdelingen med forecast og ordreflows.

Deltage i messer og events for at styrke kunderelationer og repræsentere virksomheden.

Vedligeholde kundeoplysninger og salgsdokumentation med fokus på vores hudplejesortiment.

Identificere muligheder for kommercielle initiativer og muligheder.

 

Krav:

Erfaring inden for salgskoordinering (3-5 år), især inden for hudplejebranchen, vil være en markant fordel.

Evnen til at tænke struktureret og håndtere flere opgaver på én gang.

Fremragende kommunikationsfærdigheder og en stærk teamånd.

Dygtighed i brugen af MS Office-suite og en ekspertise i Excel.

En positiv og lærevillig indstilling til konstant udvikling.

Gode forhandlingsevner og kommerciel forståelse.

 

Vi Tilbyder:

En spændende mulighed for at udvikle dig i en dynamisk rolle inden for hudplejebranchen, i takt med at vi som virksomhed vokser og udvikler os.

Muligheden for at arbejde i en virksomhed, der sætter medarbejdernes vækst og udvikling i højsædet.

Et samarbejdsmiljø, hvor initiativ og kreative idéer bliver værdsat.

 

Lidt om Apeer:

Apeer Active Skincare, er et nyt og dansk udviklet performancebrand, som med et bredt sortiment, tilbyder hudpleje til alle hudtyper og behov. Serien indeholder 23 produkter – til ansigt og krop - hvoraf de fleste produkterne til ansigt er parfumefri. Serien er formuleret med assistance fra speciallæge i Dermatologi Emil Henningsen og dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske Victoria Burles Piihl. Den erfarne duo, har med fokus på effektive ingredienser, skabt et overskueligt hudplejeunivers, med unikke byggesten og innovative ingredienser.

Placering: Kolding

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til hs@solidsearch.dk mrk.  "Salgskoordinator med Udviklingspotentiale". Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi vil løbende kalde ind til samtale.

 

Er du klar til at tage del i spændingen ved at være en central del af vores nye virksomhed i rivende udvikling som Salgskoordinator med Udviklingspotentiale? Der indkaldes til samtaler løbende og stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet. Så tøv ikke med at sende os din ansøgning i dag!

www.apeerbeauty.com