Salgschef til nye Mazda- og KIA-modeller

 

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder?

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgschef til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig.

Vil vi sælge endnu flere KIA- og Mazda-biler

Bjarne Nielsen er KIA- og Mazda-forhandler i Skive, og som vores nye salgschef vil du derfor stå i spidsen for håndteringen af KIA og Mazda - herunder også serviceaftaler og finansiering. Hos Bjarne Nielsen ønsker vi at opretholde vores gode position i markedet og samtidig udvikle os, så vi kan sælge endnu flere nye biler i Skive-området. Det er vores klare forventning, at du skal være med til at sikre, at koncernens salgsmål bliver indfriet.

Desuden er du en person, som kan være med til at sikre en sublim kundeservice med stort fokus på kundetilfredshed. Vi har en forventning om, at du - som vores nye salgschef - skal kunne skabe kontakt, synlighed, gode relationer og ikke mindst en fremragende service. Vi lægger stor vægt på et godt og aktivt arbejdsmiljø med en stærk holdånd og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling og en lønpakke efter kvalifikationer.

Erfaring med salg af nye biler er et must

Det er nødvendigt, at du har flere års erfaring med salg af nye biler - og gerne som salgsansvarlig. Det vil selvfølgelig være en klar fordel, hvis du har kendskab til og erfaring med KIA og/eller Mazda - og at du er dygtig til hurtigt at scanne kundens behov og til at vurdere hvilken retning, som kundens bildrømme kører i.

  • Du besidder evnen til at levere kundeservice fra øverste hylde - derfor er det vigtigt, at du forstår den enkelte kunde og dennes behov
  • Du er en god købmand, som formår at skabe gode resultater og stærke relationer i den daglige kontakt med kunder og kolleger.
  • Som person er du selvkørende, udadvendt og bruger dine evner opsøgende og struktureret.

Endelig skal du være villig til at arbejde, når kunderne er der - det vil også sige weekender. I vores Skive-afdeling holder vi åbent om søndagen.

Det tilbyder Bjarne Nielsen

Hos Bjarne Nielsen er vi en del af NIELSEN CAR GROUP. Tilsammen er vi mere end 500 ansatte på tværs af landet. Du får derfor mange kolleger at sparre med, og har du lyst, tilbyder vi også gode muligheder for at gøre karriere indenfor bilbranchen i vores store fællesskab.

Kontakt:

Er du interesseret i denne spændende mulighed, kan du sende din ansøgning og et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk