VERVAET sælger søges til VALTEC

Ambitiøs B-2-B sælger med lyst til at sælge markedets bedste gylle køretøj fra Vervaet.

Du skal primært arbejde med opsøgende Vervaet salg til landbrugskunder og maskinstationer i hele landet. Da Vervaet køretøjet er en stor investering for kunden, vil der ofte være tale om et projektsalg.

Ind imellem Vervaet salget kommer du også til, i nærområdet, at sælge VALTRA-traktorer, Krampe-vogne og Pöttingers store redskabs program, som også sælges til skovbruget, anlægsgartnere og kommuner.

Så her er en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst og dynamisk team, med attraktive produkter, og i en rivende udvikling.

 Som sælger har du en varieret hverdag med blandt andet:

• Opsøgende salg i specifikke områder og til udvalgte kundesegmenter

• Kundepleje af og salg til vores etablerede kunder

• Salgsrelaterede arrangementer, demokørsler, deltagelse i udstillinger osv.

• Tilbudsgivning, værdiansættelser, ordreoprettelse og opfølgning i ERP-systemet

• Produktkurser og anden efteruddannelse

 Hvem er du

Vi ønsker en sælger med flere års salgserfaring fra landbrugsbranchen, men anden relevant erfaring såsom landmand, tekniker eller traktorfører kan også tænkes. Du er energisk og selvkørende med et stort drive, teknisk flair og god talforståelse. Du forfølger egne mål på struktureret vis samtidig med, at du er en god teamplayer og kollega.

Vi ser mere på dig som person end på din teoretiske uddannelse, men du skal kunne anvende relevante IT-baserede salgsværktøjer og ikke være bange for store handler.

Du behersker situationsbestemt kommunikation og kan begå dig på engelsk på grund af messer, interne uddannelsesforløb mv.

Med reference til TBS gruppens salgschef bliver du tilknyttet afdelingen i Gravens, hvor der står en plads klar til dig, når du ikke er på farten.

Lønpakken indeholder bonus, pension, sundhedssikring og firmabil. Desuden får du en grundig oplæring i systemer og de produkter, som du repræsenterer.

 Virksomheden

Valtec har fokus på salg og service af VALTRA-traktorer og udvalgte kvalitetsbrands, herunder Vervaet, til landbruget, skovbruget og den øvrige grønne sektor. Firmaet er en del af TBS Maskinpower, der driver en række maskinforretninger med speciale i Fendt Full-Line og VALTRA. Samlet set er der ca. 140 ansatte, som deler en ambition om at være kundernes foretrukne samarbejdspartner for indkøb af traktorer, redskaber og serviceydelser. Se mere på https://www.valtec.dk/redskaber/vervaet/ og https://www.tbs.dk/

 Ansøgning

Vi håber, at du er interesseret i denne enestående stilling, og at du vil sende dit CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk