Sælger til landbruget

Sælger til Karl Mertz A/S

For vores kunde, Karl Mertz A/S, søger vi en dygtig traktorsælger med placering i Massey Ferguson afdelingen i Sorø, hvor du bliver en del af et dynamisk og hjælpsomt team i rivende udvikling med fokus på godt arbejdsmiljø og god kundeservice.

Stillingen

Sammen med dine dedikerede salgskollegaer sikrer I sammen, at Karl Mertz leverer det forventede salg af både Fendt, Massey Ferguson og Valtra, samt af redskaber fra en lang række kendte kvalitetsmærker.

Målgruppen er primært de enkelte landmænd – store som små. Du skal for det meste arbejde med opsøgende salg og kundepleje.

Din erfaring har du sandsynligvis fra branchen eller et brancherelateret job. Du er teknisk funderet med kendskab til eller stor interesse for landbruget og de maskiner som bruges heri.

Du vil gennemgå en grundig oplæring i produkterne afstemt efter dine kvalifikationer på området.

Fokusområder

·       Vedligeholde bestående og tiltrække nye kunder gennem indsatser og relations opbygning

·       Opnå de aftalte indsats- og salgsmål

·       Salg af tillægsydelser såsom finansieringer og serviceaftaler

·       Sikre en høj kundetilfredshed

·       Samarbejde med det øvrige salgsteam og eftermarkedet

·       Udvise købmandskab

Kandidaten

·       Du er udadvendt og har et godt humør

·       Du er venlig og imødekommende

·       Du er systematisk og detaljeret med orden i tingene

·       Du må gerne have erfaring med opsøgende salg

·       Du er selvkørende og målrettet i dit salgsarbejde

·       Du har teknisk flair og god talforståelse

·       Du er engageret og vild med landbrugsbranchen

Karl Mertz tilbyder

En udfordrende stilling med daglig arbejdsplads på firmaets adresse i Sorø. Sammen med 70 kompetente og engagerede kolleger får du en dynamisk og alsidig hverdag i et behageligt og uformelt arbejdsmiljø, med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er flad og med korte beslutningsveje. Du refererer direkte til virksomhedens direktør.

Lønnen forhandles på et konkurrencedygtigt niveau ift. dine kvalifikationer.

Lidt om Karl Mertz

Karl Mertz A/S er forhandler af AGCO-landbrugsmaskiner (Fendt, Massey Ferguson og Valtra) og startede helt tilbage i 1920 fra et lille kontor i Sakskøbing. Herudover forhandles en lang række kendte kvalitetsmærker af redskaber og sprøjteudstyr. I dag tæller firmaet 70 ansatte fordelt på fem afdelinger i Nakskov, Sakskøbing, Horreby, Rønnede og Sorø. Firmaet er stadigvæk familie ejet, idet 3. generation, Morten og Jesper Mertz, har taget over. Virksomhedens daglige drift varetages af Anders Hansen som er administrerende direktør.

 Kontakt

Ønsker du at søge denne spændende stilling, kan du sende din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept. Vi holder løbende interviews og ansætter først, når rette kandidat er fundet. Så derfor ingen ansøgningsfrist.

 Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk