Regionsleder auto

Regionsleder til Midt- og Nordjylland

For vores kunde, pierre.dk, søger vi en dygtig og engageret Regionsleder med erfaring fra branchen. 

pierre.dk blev etableret i 1985 i Vamdrup i Sønderjylland og driver i dag mere end 60 autolakcentre i Danmark og Sverige. pierre.dk består også af FælgeRep og Dinitrol, og beskæftiger over 500 passionerede medarbejdere og er dermed Europas største indenfor faget. 

Virksomheden er kendetegnet ved at være innovativ, hvor der ikke er lagt fra ide til handling i en flad og dynamisk organisation.

 

Stillingen

Som Regionsleder i Midt- og Nordjylland får du det fulde ansvar for regionens i alt 13 værksteder, og du bliver en del af en spændende og udviklingsorienteret virksomhed i vækst. Den skal blandt andet realiseres igennem en forretningsorienteret Regionsleder, der kan udvikle og forfine processer og drift i overensstemmelse med de vedtagne målsætningerne. 

Med reference til Operations & Proces Manager vil du sammen med dine lokale afdelingsledere blive ansvarlig for drift og ledelse af regionens autolakcentre, hvor dine ansvarsområder primært vil være:

 

·         Udvikling og effektivisering af afdelingerne, herunder udarbejdelse og opfølgning af handlingsplaner

·         Involvering og motivering af dine medarbejdere

·         Styring af resurser ved ferie og sygdom

·         Løbende ansættelser i samarbejde med afdelingslederne

·         Sikre kundefokus i alle planer og handlinger med høj kundetilfredshed til følge

·         Opfølgning på ugentlige nøgletal

·         Samarbejde med den øvrige pierre.dk organisation

·         Indkøring af nye malerværksteder ved opkøb

Du har således succes i jobbet, når du hurtigt er inde i ”forretningen”, dine afdelinger er motiverede, kunderne tilfredse og de aftalte nøgletal og resultater er opnået. 

Ideelt bor du imellem Aarhus og Aalborg, da du primært vil have din daglige arbejdsgang ude i afdelingerne.

 

Virksomheden tilbyder

En udfordrende stilling, hvor du sammen med kompetente og engagerede kolleger får en dynamisk og alsidig hverdag i et behageligt og uformelt arbejdsmiljø med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er flad med korte beslutningsveje. Lønnen forhandles på et konkurrencedygtigt niveau ift. dine kvalifikationer.

 

Kvalifikationer

Du har en let og smidig tilgang til ledelse og problemløsning, hvor dit høje drive og store servicegen kommer til udfoldelse. Dette kombineret med din faglige viden gør dig til en efterspurgt sparringspartner, både blandt lederkolleger og medarbejdere. 

Herudover kendetegnes du ved: 

  • Solid administrativ- og ledelseserfaring med værkstedsdrift, gerne fra bilbranchen
  • At kommunikere tydeligt – både på skrift og i tale
  • At være tilgængelig og have overskud i en til tider hektisk hverdag
  • God kommerciel- og forretningsforståelse
  • At være struktureret og vedholdende med ansvar for egen arbejdsdag
  • Teknisk interesse og blik for optimering af processer og kvalitet
  • Erfaren bruger af Office pakken

 

Du er kendt for at have et godt overblik, fordi du hurtigt gennemskuer problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse, hvilket gør dig til en god sparringspartner - såvel blandt lederkolleger som medarbejdere.

Du er energisk og struktureret, og bevæger dig gerne fra ledelse til maskinrummet. Desuden udlever du en naturlig situationsbestemt ledelse, hvor du kender værdien af medarbejdernes motivation og inddragelse.

Du kommunikerer på en behagelig og ligeværdig måde i øjenhøjde med dine omgivelser.

 

Kontakt

Ønsker du at søge denne stilling, kan du sende et motiveret CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen fra Solid Search som gennemfører rekrutteringen til dette job.

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept. Vi holder løbende interviews og arbejder ikke med nogen ansøgningsfrist. 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk