Til sjællandsk entreprenør søges seniorprojektleder

Virksomheden

Vores kunde, Benny Petersen A/S, er en mindre, højtspecialiseret entreprenørvirksomhed, som primært arbejder på Sjælland og i København, og med kompetencer indenfor jord, kloak og anlæg, men også komplicerede anlæg som fjernvarme, rensningsanlæg og køleledninger.

 

Firmaet har domicil i Jerslev Sj., og leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og prioriterer altid højt, at de til enhver tid overholder aftalte betingelser og leveringstider.

Virksomheden har eksisteret i mere end 37 år, og blev i 2017 overtaget af direktør Mads Top Petersen i forbindelse med et generationsskifte. Virksomheden har formået at konsolidere sig og skabe en god forretning i denne periode, og går op i at tilyde sine ansatte de bedste rammer.

 

Virksomheden tæller i dag ca. 65 medarbejdere, heraf 12 funktionærer.

 

Organisation

Direktionen består af en direktør og en projektchef. Projektlederen er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af egne projekter og får reference direkte til projektchefen

 

Projektlederen vil indgå i teams med formænd og 5-10 timelønnet, afhængigt af projekternes størrelser.

Stillingen

Stillingen omfatter ansvar for typisk 2-5 projekter med tilknyttede formænd, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Projektlederen får ansvaret for det samlede projekt, fra overdragelse til aflevering.

Planlægning, sagsøkonomi, forhandling med samarbejspartnere, tidsplaner, koordinering og sparring med tilknyttede parter og medarbejdere.

Projektlederen har ligeledes ansvar for at lovgivning på området overholdes, herunder sikkerhed og kvalitet, samt indhentning af div. tilladelser i forbindelse med projekternes udførelse.

Projektlederen skal rapportere til projektchef, men skal kunne arbejde selvstændigt med sikring af tids- og budgetstyring.

Han/hun bliver desuden kontaktperson til primært kunder/samarbejdspartnere eksternt og økonomiafdelingen internt, og skal kunne samarbejde omkring planlægning af opgaver og input til alternative løsninger.

Øvrige opgaver:

·         Sikre at der udøves tilsyn og kvalitetssikring med det udførte arbejde

·         Sikre godt samarbejde med de involverede parter samt overblik over arbejdsopgaverne både på daglig basis og på længere sigt


Succeskriterier

·         Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den rette pris

·         Erfaring med hele paletten indenfor anlægsbranchen

·         Gennemslagskraft, herunder også evnen til at kunne træffe velovervejede beslutninger

·         Sikkert overblik og evnen til at udvise rettidig omhu

·         Løsningsorienteret tilgang til projekterne samt overblik i til tider pressede situationer


Kandidaten

Du sidder i dag som projektleder i branchen, men ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på at skabe gode resultater i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Du har minimum 10 års erfaring med anlægsarbejde herunder minimum 5 års ledelseserfaring fra projekter i anlægsbranchen.

Du brænder for at anvende den nyeste tilgængelige teknologi til opgaveløsningen, og er innovativ og serviceminded.

Du er en selvstændig og robust leder med et stort drive, og samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, trives godt med perioder med højt tempo, og ser en ære i at være godt inde i detaljerne. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone. Du trives i et miljø, hvor du har høj indflydelse på din hverdag, og motiveres af frihed under ansvar.

Beskrivende ord på dig kunne være initiativriv, handlekraftig, gode samarbejdsevner, åben og imødekommende.

Kvalifikationer:

·         Uddannelse kan være bygningskonstruktør/bygningsingeniør med anlægsfag eller lignende, gerne suppleret med en projektlederuddannelse

·         Erfaring fra anlægsbranchen

·         Erfaring med IT-værktøjer, herunder Officepakken, Sigma, MS Project, Bluebeam og AutoCad

·         Flydende dansk i skrift og tale

Rejseaktivitet

Det må forventes at der i forbindelse med arbejdets udførelse mødes ind på de forskellige pladser på Sjælland, med en enkelt kontordag i Jerslev om ugen.


Bonus

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende virksomhed med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling. Der gøres meget for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø i virksomheden, og du forventes at bidrage til det.

Der tilbydes en attraktiv gage, firmabil efter nærmere aftale samt pension.

 

Kontakt

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05