Til velkonsolideret glas- og facadevirksomhed i Odense søges projektleder

 Virksomheden

Vores kunde er en stor glas- og facadeentreprenør som leverer alt fra mindre glarmesteropgaver til store og avancerede glas- og alufacader til både private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.

 Firmaet består af 2 afdelinger, hhv. en facade afdeling med produktion af Schüco alufacader, døre og vinduer, samt en glas afdeling. Glasafdelingen har specialiseret sig i bl.a. større glasprojekter indenfor indvendige glasvægge til kontorer, glasbeklædning til facader, boltede glasløsninger og konstruktioner, U-glas facader samt andre flotte og avancerede glasløsninger.

 Virksomheden har eksisteret i mere end 100 år, og har formået at specialisere sig og følge med tiden, i takt med at kompleksiteten i projekterne er blevet større.

 Virksomheden råder i dag over flere produktionshaller, hvor specialløsninger tilvirkes, og har domicil i Odense.

 Organisation

Virksomheden har i dag ca. 55 medarbejdere, og direktionen består af en adm. direktør og 2 afdelingschefer. Projektlederen tilknyttes glasafdelingen, hvor der pt. er 15 ansatte, heraf 4 funktionærer, og får reference til afdelingschef Michael Rossing Jensen. 

Projektlederen er en vigtig del af glasafdelingen, med ansvar for både store og mindre projekter, samt direkte kontakt til både kunder, leverandører, eksterne montagefirmaer og kolleger i virksomheden.

Stillingen

Stillingen omfatter ansvar for typisk 1-2 større projekter samt flere mindre på samme tid, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Projektlederen får ansvaret for den samlede tilbudsgivning, planlægning, kontrahering med underleverandører og gennemførelse af opgaver i afdelingen, herunder udregning af tilbud, indkøb af materialer fra både ind- og udland, planlægning af arbejdet samt udførelse og byggeledelse, herunder deltagelse i alt lige fra opmålingsopgaver til byggemøder og løbende sagsstyring inkl. styring af materiale- og tidsforbrug.

Opgaverne omfatter ansvar for ca. 6 ansatte samt også evt. ekstern arbejdskraft, som lejlighedsvist tilknyttes projekter.

Projektlederen skal rapportere til Michael Rossing Jensen, men skal kunne arbejde selvstændigt med sikring af tids- og budgetstyring, og der er forventede omsætningsmål defineret pr. md.

Han/hun bliver desuden kontaktperson til både timelønnede samt økonomiafdelingen internt, og skal kunne samarbejde omkring planlægning af opgaver og projektoverdragelser, i tilfælde hvor projektlederen ikke selv har været inde over tilbudsgivningen.

Øvrige opgaver:

·         Kontrahering med underentreprenører, som ofte tilknyttes større installationsopgaver

·         Kvalitetssikre det udførte arbejde, herunder sikre dokumentationsgrundlag

Succeskriterier

·         Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den rette pris

·         Gennemslagskraft, herunder også evnen til at kunne træffe velovervejede beslutninger

·         Kundeservice i top, og bidrage til arbejdsglæden hos de øvrige ansatte

Kandidaten

Du sidder i dag som bygge- eller projektleder i byggebranchen, eller har erfaringer som selvstændig, men ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at skabe kundetilpassede løsninger i særklasse. Du har minimum 5 års erfaring, gerne fra branchen, men der tilbydes grundig oplæring i virksomheden.

En håndværksmæssig baggrund vil være en fordel, og du har erfaring med at bevare et strategisk overblik i en travl hverdag.

Du er en selvstændig og robust leder med et stort drive, og samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, og ser en ære i at have styr på det, du arbejder med. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone.

Beskrivende ord på dig kunne være resultatorienteret, handlekraftig, selvstarter, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, serviceminded.

 Kvalifikationer:

·         Uddannelse bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende

·         Erfaring med entreprisebranchen

·         Erfaring med AutoCAD og MS Office-pakken

·         Flydende dansk er et must, du taler godt engelsk, tysk er en fordel

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende virksomhed med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling. Der gøres meget for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø i en virksomhed, som har mål om at være den bedste arbejdsplads i branchen.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05