Morbi in sem


Fristes du af ansættelse i en veletableret og dynamisk Totalentreprenørvirksomhed beliggende i trekantområdet med et godt renomme ,og med mere end 100 på ”bagen” år baseret på en flad organisation, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
Med baggrund i ønsket om fortsat vækst ønsker virksomheden at udvide medarbejderstaben med en projektleder mere
Du vil skulle kunne sætte dig for bordenden af større projekter, fra første streg til færdig projekt i tæt samarbejde med produktionschefen.
Du bliver garant for den gode dialog med byggesagens samarbejdspartnere, og får desuden det overordnede ansvar på for økonomi og planlægning af projektet
Du vil levere byggeri til tiden – hver eneste gang
Du er uddannet ingeniør eller konstruktør med min. 6 års solid erfaring i byggeledelse/projektstyring fra en lignende stilling. Du kender konsekvensen af dine beslutninger og kommunikerer ubesværet på alle niveauer. Succeskriterierne er levering til tiden til aftalt pris.
Dine omgivelser vil beskrive dig som:
▪ Selvstændig, målrettet og struktureret
▪ Konstruktiv og ser muligheder frem for begrænsninger
▪ En der tager ejerskab og følger op
▪ Pålidelig og med stor respekt for den tillid, som bygherren viser os
▪ Du forstår vigtigheden af at levere byggeri til tiden.
Virksomheden
Som er beliggende i trekantområdet med en lang historik som totalentreprenør med produktions/lager/administrationsbygninger samt centerbyggeri primært i Jylland og på Fyn.
h
Løn
Stillingen aflønnes på et konkurrencedygtigt niveau. Tiltrædelsestidspunkt senest 1.februar 2022
Henvendelse:
Kjæhr & Trillingsgaard A/S har en lang historik som total- og hovedentreprenør. De har kontor i Kolding med fokus på byggeri af produktions-/lager/administrationsbygninger samt centerbyggeri -primært i Jylland og på Fyn.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning som skal e-mailes til konsulent Per Lavrids Knudsen på plk@solidsearch.dk til hvem du også kan stille spørgsmål på telefonnr. 23416108.