Til veldrevet entreprenør med speciale indenfor kloakservice søges projektleder

 Virksomheden

Vores kunde, R. Hansen & Søn ApS, er en mellemstor lokal entreprenørvirksomhed med kompetencer bl.a. indenfor kloakrensning og spuling, slamsugning, TV-inspektion, rodskæring, højvandssikring, relining, opgravning og udskiftning af defekte kloaksystemer samt ny anlæg  og anlægsarbejde.

 Firmaet har domicil i Odense og betjener hele Fyn, altid med fokus på at levere den allerbedste service, uanset størrelsen på projektet.

 Virksomheden har eksisteret siden 1922, og i 2014 overtog Gitte Zimmermann fuldstændigt den daglige drift af virksomheden, som 4. generation i familie virksomheden. Virksomheden har formået at konsolidere sig og skabe en god forretning, og går op i at tilbyde sine ansatte de bedste rammer.

 Virksomheden tæller i dag 13 medarbejdere, heraf 4 funktionærer.

 Organisation

Direktionen består af en direktør, en kontorchef og en administrativ medarbejder. Projektlederen er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af egne projekter og får reference direkte til direktøren.

 Projektlederen er en vigtig funktion med 3-5 medarbejdere under sig, afhængigt af projekternes størrelse.

Stillingen

Stillingen omfatter typisk ansvar for mange projekter ad gangen, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Projektlederen får ansvaret for det samlede projekt, helt fra start til slut, herunder udregning af tilbud, planlægning af arbejdet samt sagsstyring, løbende sagsstyring inkl. styring af materiale- og tidsforbrug samt sparring med de tilknyttede parter og medarbejdere. Projektlederen har ligeledes ansvar for at lovgivning på området overholdes, herunder sikkerhed og kvalitet.

Opgaverne omfatter ansvar for ca. 3-5 ansatte, til tider flere, samt også evt. ekstern arbejdskraft.

Projektleder skal rapportere til kontorchef/direktør, men skal kunne arbejde selvstændigt med sikring af tids- og budgetstyring.

Han/hun bliver desuden kontaktperson til primært kunder/samarbejdspartnere eksternt og økonomiafdelingen internt, og skal kunne samarbejde omkring planlægning af opgaver og input til alternative løsninger.

 Øvrige opgaver:

·         Sikre at der udøves tilsyn og kvalitetssikring med det udførte arbejde

·         Sikre godt samarbejde med de involverede parter samt overblik over arbejdsopgaverne både på daglig basis og på længere sigt

·         Kontakt til forsikringsselskaber

·         Udarbejde løsningsforslag samt tilbud på baggrund af TV-rapporter

Succeskriterier

·         Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den rette pris

·         Gennemslagskraft, herunder også evnen til at kunne træffe velovervejede beslutninger

·         Sikkert overblik og evnen til at udvise rettidig omhu

·         Løsningsorienteret tilgang til projekterne samt overblik i til tider pressede situationer

Kandidaten

Du sidder i dag som projektleder eller førstemand i branchen, men ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at skabe gode resultater i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Du har minimum 3-5 års erfaring med anlægsarbejde herunder ledelseserfaring fra projekter i anlægsbranchen.

En håndværksmæssig baggrund vil være en fordel.

Du er en selvstændig og robust person med et stort drive, og samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, trives godt med perioder med højt tempo, og ser en ære i at være godt inde i detaljerne. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone. Du trives i et miljø, hvor du har stor indflydelse på din hverdag, og motiveres af frihed under ansvar.

Beskrivende ord på dig kunne være resultatorienteret, praktisk anlagt, handlekraftig, gode samarbejdsevner, struktureret, ikke-konfliktsky.

Kvalifikationer:

·         Uddannelse kan være kloakmester, ingeniør med speciale i spildevand, selvstændig kloakmester eller lignende, der gerne vil         være del af et større fællesskab

·         Erfaring fra anlægsbranchen, gerne erfaring med mindre entreprenørmaskiner

·         Erfaring fra/med forsikringsselskaber er en fordel

·         Erfaring med IT-værktøjer, herunder MS Office, gerne Visio

·         God tegningsforståelse

·         Flydende dansk i skrift og tale, engelsk en fordel

 Rejseaktivitet

Der arbejdes med udgangspunkt fra kontoret i Odense.

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende virksomhed med højt til loftet og stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling. Der gøres meget for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø i virksomheden, blandt andet med jævnlige medarbejderarrangementer, og du forventes at bidrage til det.

Der tilbydes en attraktiv gage, mulighed for gulpladebil samt pension mv.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk

 Kontakt

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05