Projekt- og byggeleder

Til nytænkende og velkonsolideret tegnestue i Odense søges en dygtig projekt-/byggeleder

Virksomheden

Virksomheden blev stiftet for snart 60 år siden, og har altid udmærket sig ved at være en tværfaglig tegnestue, som leverer både arkitekt- og ingeniørrådgivning til både private, almene og offentlige bygherrer. Virksomheden har et meget stort fokus på at udvikle grønnere byggerier, og det er en erklæret filosofi at skabe løsninger, der både skal være holdbare, brugbare, smukke og til glæde for brugerne.

Den konstante bestræbelse på at være kreative og nytænkende, gør også virksomheden til en en af branchens bedste samarbejdspartnere og arbejdspladser, og netop de tværfaglige projektteams hjælper med at skabe bæredygtige løsninger, der resulterer i bygninger og byliv, som mennesker trives i.

Med afsæt i kontorer i både København og Odense, arbejder AI Arkitekter og Ingeniører i det meste af Danmark, og i mange forskellige markedssegmenter som både skoler, boliger, hoteller og erhverv.

 

Organisation

Virksomheden har i dag ca. 100 medarbejdere, og direktionen består af henholdsvis adm. Direktør og driftdirektør, samt 3 afdelingschefer. Projekt-/byggelederen tilknyttes kontoret i Odense, og bliver en del af et team på 25 medarbejdere, med direkte reference til afdelingschef Dennis Storm.

 

Byggelederens primære ansvarsområde bliver projekt-/byggeledelse af projekter i varierende størrelse, herunder indenfor boliger, skoler, hoteller og erhverv – herunder indenfor nybyg og renovering. Projekt-/byggeledelsen består af både økonomi- og tidsstyring, ligesom det forventes at byggelederen kan varetage kommunikation med bygherre og offentlige myndigheder i hele byggeprocessen.

Stillingen omfatter ansvar for typisk 1 eller flere projekter på samme tid, afhængigt af opgavens størrelse, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Projekt-/byggelederen deltager i byggemøder og løbende kvalitetssikring og risikostyring, og medvirker også i projektering i mindre stil og tværfaglig sparring på tegnestuen.

Du forventes ligeledes at have fokus på grønne mål på byggepladsen, og aktiv være med til at finde nye optimeringsmuligheder i både projekteringsfasen og i gennemførelsen af byggeriet.

Øvrige opgaver:

·         Det vil være et plus, hvis du er vant til at arbejde med Arbejdsmiljøkoordinering (P) og (B).

·         Du er god til at samarbejde og skabe tillid på tværs af fagligheder

·         Du er god til at kommunikere med alle typer mennesker, herunder både bygherrer, håndværkere og kolleger

Succeskriterier

·         Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den rette pris

·         Gennemslagskraft, herunder også evnen til at kunne træffe velovervejede beslutninger

·         Kundeservice i top, og bidrage til arbejdsglæden hos de øvrige ansatte

Kandidaten

Du sidder i dag som projekt-/byggeleder i bygge-/rådgiverbranchen, har en uddannelse som enten bygningskonstruktør eller ingeniør, meget gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Du har gerne erfaring fra en tegnestue, men der tilbydes grundig oplæring i virksomheden.

Du er en selvstændig og robust leder med et stort drive, er god til at samarbejde og skabe tillid på tværs af fagligheder, og har en god økonomisk forståelse og evnen til at have mange bolde i luften.

Du er samtidig en holdspiller, der nyder at arbejde i et kreativt og visionært miljø sammen med andre dedikerede medarbejdere, hvor der er mulighed for at sparre med hinanden.

Du har gode IT-færdigheder og en kritisk og struktureret tilgang til projekterne og forstår at overholde deadlines.

Beskrivende ord på dig kunne være handlekraftig, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, løsningsorienteret

Kvalifikationer:

·         Uddannelse bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende

·         Erfaring med arbejde på tegnestue

·         Erfaring med MS Office-pakken og meget gerne MS-Project

·         Flydende dansk er et must, både i skrift og tale

Benefits

Du får en udviklende stilling i en tværfaglig arkitekt- og ingeniørvirksomhed med spændende arbejdsopgaver og gode muligheder for at få udvidet dine kompetencer indenfor både det byggetekniske område og indenfor bæredygtighed.

Du bliver del at et veluddannet team med et stærkt fællesskab, som både går op i trivsel, udvikling og gode relationer. Der er mulighed for deltagelse i adskillige sociale aktiviteter i løbet af året som løb, fredagsbar, korte og lange studieture i ind- og udland og årlig julefrokost i København.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen, og lækre kontorfaciliteter kun 5 min. fra Odense Banegård, hvor der naturligvis er en frokostordning.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk

Kontakt

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05