Til markedsledende forhandler af bæredygtige facadeløsninger søges dygtig Project Engineer

Project Engineer

Virksomheden

Kingspan A/S startede i Danmark for 20 år siden, og blev sidste år fusioneret med Paroc Panel System, hvorefter alle salgsaktiviteter blev flyttet til et samlet domicil i Støvring.

Ved at bruge innovativ teknologi er Kingspan Group blevet verdensledende inden for ​​energibesparende løsninger til byggebranchen. Missionen er at bidrage til en CO2 neutral fremtid, der fokuserer på både vores planet og menneskers velbefindende.

 Koncernen har mange forskellige forretningsområder, og fælles for disse er visionen ”Planet Passionate”, som er en 10-årig global bæredygtighedsstrategi der har til formål at påvirke tre store globale spørgsmål: klimaændringer, cirkularitet og beskyttelse af vores planet. Der arbejdes på at bruge vedvarende energi, reducere CO2, omdirigere affald fra deponeringsanlæg, spare på vandet, levere plastaffald og hjælpe med at rense verdenshavene samt beskytte den biologiske mangfoldighed.

Hos Kingspan i Støvring er der fokus på salg af sandwichpaneler af meget høj kvalitet, og som noget særligt tilbydes kunderne også hjælp til udfærdigelse af AutoCAD tegninger og mængdeberegninger, hvilket adskiller sig væsentligt på service-ydelser fra andre leverandører af facadeløsninger.

Organisation

Den daglige ledelse varetages i dag af country manager Allan Folmer Christensen, som den nye Project Engineer vil referere til.

Udover country manageren er der 9 andre medarbejdere i Danmark, fordelt på 4 Salesmen, 2 Project Engineers og 3 Commercial Administrators.

Stillingen
Stillingen omfatter ansvar for support til kunder og salg mht. udfærdigelse af tegninger i AutoCAD/EleCAD og indtastning af ordrer i SAP af både Kingspan Sandwichpaneler og Paroc Panel System. Der vil typisk være mange igangværende ordrer, som den nye Project Engineer er ansvarlig for, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Project Engineeren deltager i udfærdigelse og validering af tegningsmateriale, kvalitetssikring af ordremateriale, mængdeudtagning men også teknisk support og rådgivning til kunder og salg. Du får det fulde ansvar for hele projektet, når ordren er i hus, og dit ansvar stopper når ordren er frigivet til produktionen.

Der vil være ugentlig deltagelse i møder med både salg og kundeservice om igangværende projekter, og der er en forventning om, at der er en høj kvalitet i ens arbejde, og at der leves op til deadlines både internt og eksternt.

Succeskriterier

  • Projektafvikling med fokus på høj kvalitet og leveret til tiden
  • Kundeservice i top, og bidrage til arbejdsglæden hos de øvrige ansatte
  • God kommerciel forståelse og erfaring med kundesupport, gerne fra byggeindustrien

Kandidaten

Du sidder i dag som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lign.  i byggebranchen, gerne erfaring med byggeri, og med et ønske om at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at skabe kundetilpassede løsninger i særklasse. Du har minimum 2 års erfaring med at arbejde i AutoCAD, men der tilbydes grundig oplæring i virksomheden.

Det vil være en fordel, hvis du har 3D tegneerfaring og meget gerne 1-2 års erfaring med kunde- og salgssupport, og du har erfaring med at bevare et strategisk overblik i en travl hverdag.

Du er selvstændig og robust med et stort drive, og samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, og ser en ære i at have styr på det, du arbejder med. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone.

Beskrivende ord på dig kunne være resultatorienteret, handlekraftig, struktureret, kvalitetsbevidst, serviceminded.

Kvalifikationer:

  • Uddannelse bygningskonstruktør eller bygningsingeniør ell. lignende
  • Erfaring med byggebranchen/byggeindustrien
  • Erfaring med AutoCAD og MS Office-pakken, Teams, SAP er en fordel
  • Flydende dansk er et must, du taler og skriver godt engelsk

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en veldrevet virksomhed med stort fokus på hvad der rører sig indenfor fagområdet.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk

 Kontakt

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05