Ingeniør til design og konstruktion af specialtilpassede tårnløsninger til militære køretøjer ved SIMA INNOVATION.

Er du en passioneret ingeniør med en særlig interesse for konstruktion & mekanik, robuste løsninger og velorganiserede designs?  Og vil du være med på en spændende rejse i en forsvarsindustri under hastig udvikling? 

SIMA INNOVATION søger en engageret maskiningeniør til at indgå i designteamet og spille en central rolle i udviklingen af motoriserede letvægts ringaffutager.

                                                                                                                     

Hvem er SIMA INNOVATION?

 

Vores kunde, SIMA INNOVATION, er en familieejet virksomhed beliggende i Årslev på Fyn, der siden 2006 har leveret innovative og funktionelle løsninger skræddersyet til militære køretøjer. Kerneforretningen består af køretøjstilpassede våbenstationer, tårne & ringaffutager til soldaten i lugen på køretøjet, der forbedrer den operationelle kapacitet og personlige sikkerhed under vanskelige og risikable forhold. Deres affutageløsninger kan tilpasses montage af våben og beskyttelsessystemer til både specialstyrker, militær og politi.

 

·         Innovativt Miljø: SIMA er drevet af innovation og agilitet og stræber efter hurtig men solid omsætning af kreative idéer til                        virkelighed.

·         Konstant Vækst: De er dedikerede til kontinuerlig vækst og udvikling af markedets bedste løsninger i absolut topkvalitet.

·         Et stærkt hold: Du vil blive en del af en uformel og samarbejdende organisation hvor der er korte beslutningsveje, stor                            eksekveringskraft og stort fokus på at skabe værdi for kunder, virksomhed og hinanden.

·         Højt til loftet: Den gode stemning, frie omgangstone og afslappede men professionelle atmosfære gør det til en arbejdsplads              du går glad hjem fra.

  

Dine hovedopgaver:

 

·         Projektstyring:

o   Drive projekter gennem udviklingsprocessen, fra prototype til levering af færdigt produkt

o   Herunder effektiv styring og koordinering af projekternes fremdrift og leverancer i henhold til tidsplaner, aftaler og                                      kvalitetsstandarder

 

·         Robust Konstruktionsarbejde og Test:

o   Design og konstruktion, af især fræsede og drejede dele, i Autodesk Inventor

o   Sikre en struktureret komponent- og styklisteorganisering

o   Bidrage til innovative løsninger og sikre korrekt konfiguration og kvalitet

o   Deltage i beskrivelse, gennemførelse og dokumentation af testforløb, bidrage til udvikling af nødvendig dokumentation og                    certifikater

 

·         Effektivt Samarbejde:

o   Sikre godt samarbejde med leverandører og interne teams.

o   Etablere effektive relationer i den direkte kontakt med vores kunder og opretholde høj kvalitet i samarbejdet

 

·         Teknisk Kreativitet:

o   Udarbejde og vedligeholde tekniske tegninger, samlemanualer og arbejdsinstruktioner på højt niveau, der sikrer en problemfri og        effektiv produktionsmodning

o   Udarbejde brugs- og vedligeholdelsesmanualer, der sikrer optimal forståelse for kundernes korrekte anvendelse af produkterne

 

Hvad vi forventer af dig:

 

·         Relevant ingeniøruddannelse i maskinteknik, mekatronik eller beslægtet felt

·         Motivation og engagement værdsættes højere end erfaringsniveau

·         Erfaring med CAD-software, gerne Autodesk Inventor

·         Flydende engelsk i skrift og tale (evt. også gerne tysk eller fransk)

·         En positiv, løsningsorienteret, pligtopfyldende og fleksibel adfærd

·         Ansvarsfølelse, selvstændighed og humor

  

Kan du se dig selv som en del af SIMA og en voksende fynsk forsvarsindustri, og vil du med på rejsen? Send din ansøgning og CV, og bliv en del af det dedikerede team hos SIMA.

 

Kontakt

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk 

 

 SOLID SEARCH

Headhunter og partner

Mobil 53 60 35 05