Kreditorbogholder til TBS Maskinpower A/S

Til varetagelse af TBS gruppens kreditorer søges en erfaren allround bogholder.

Med reference til virksomhedens økonomichef, og med udgangspunkt fra afdelingen i Suldrup lige syd for Aalborg, bliver du en del af TBS gruppens regnskabsafdeling.

 I samarbejde med dine kollegaer, som fysisk sidder i TBS Gruppens øvrige afdelinger, skal du være med til at sikre grundlaget for, at vores bogholderi altid er opdateret.

Dine daglige opgaver er koncentreret om kreditorbogholderi. Men du vil ligeledes få og påtage dig opgaver lokalt for dine kollegaer i Suldrup afdelingen, ligesom du bliver økonomiafdelingens forlængede arm i Suldrup - i TBS løfter i vi flok.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

·       Udsendelse af fakturaer til godkendelse

·       Oprettelse af kreditorer (og tjek af stamdata på kreditorer)

·       Afstemning af kreditorer

·       Betaling af kreditorer

·       Diverse opgaver

o   Telefoner / møder mm.

o   Lokale administrative opgave:

  • Fakturering af maskiner
  • Lokal opfølgning – værksted, salg, reservedele
  • Daglig rådgivning til dine kollegaer

Din baggrund

Du har en relevant regnskabsmæssig baggrund. Erfaring med regnskab og bogholderi vægtes højere end uddannelse. Du skal være TBS ”lokale” 100 meter mester i daglige momsregler, ligesom du skal kunne undres, hvis du ser noget som ikke fungerer.

 

Derudover forventer vi følgende:  

  • Du har solide IT-kompetencer – erfaring med Business Central er en fordel, men ikke en betingelse 
  •  Du arbejder struktureret og vedholdende
  • Du arbejder selvstændigt og trives med ”hands-on” opgaveløsning
  • Du er glad og imødekommende
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler

 

Du tilbydes

Du tilbydes et job i en dynamisk og uhøjtidelig virksomhed, hvor ikke to dage er helt ens. Du får kontinuerlig faglig og personlig udvikling samt en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer, herunder pensionsordning mm. Vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”, hvilket også inkluderer mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage, fleksibel planlægning af ferier mm.

 Du får den nødvendige oplæring, som dels vil foregå på hoved bogholderiet i Starup, men også i Suldrup.

 

Virksomheden

TBS Maskinpower A/S er gennem de seneste 5 år vokset markant og er nu Skandinaviens største forhandler af FENDT, og har med 8 afdelinger fordelt i Jylland og på Fyn en veludviklet salgs- og serviceforretning. Virksomheden beskæftiger p.t. 150 medarbejdere og har stadigvæk spændende planer for de kommende år. Læs mere om TBS generelt på: https://www.tbs.dk/

 

Ansøgning

Vi håber, at du er interesseret i denne spændende stilling, og at du vil sende dit CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk