Key Account Manager FMCG/Dagligvarer

Key Account Manager til FMCG/dagligvarehandlen

Kender du Nordens dagligvarehandel, og trives du bedst her, fordi tempoet er højt? Har du erfaring med private label, og sætter du pris på friheden til kreative løsninger og godt købmandskab? Så har du nu muligheden for at blive en del af succeshistorien hos Nopa Nordic.

Nopa Nordic er Nordens førende producent af bæredygtige vaskemidler, opvaskemidler, rengøringsprodukter og personlig pleje til førende nationale og internationale kunder inden for detailhandlen. Nopa Nordic blev stiftet i 1964 og har lige siden haft kvalitet, omtanke for naturen og miljømærkning højst på agendaen. I 1993 var vi med til at lancere det første svanemærkede vaskemiddel. I 2021 blev vi som de første i vores kategori certificerede i FN’s verdensmål, og i morgen sætter vi nye standarder for udviklingen af bæredygtige produkter.

Nopa er en virksomhed i vækst, og til vores hovedkontor i Hobro søger vi en erfaren Key Account Manager, som er stærk inden for dagligvarehandel og private label/private brand, til at understøtte vores vækstrejse.

Jobbet

Som Key Account Manager får du ansvar for:

 • at udvikle og sælge private label-produkter til dagligvarehandlen i Norden med særligt fokus på Danmark og Norge.
 • at drive din egen forretning og kundeportefølje, fastholde eksisterende sortimenter og sælge nye ind
 • at koordinere alle led i det interne projektarbejde for kunderne og medvirke til, at vi er vores kunders foretrukne leverandør
 • at sikre langsigtede samarbejder og holde løbende kontakt med alle kunder.

Du vil få en grundig oplæring inden for kategorien af dine dygtige kolleger i salgsteamet, som består af i alt 30 engagerede salgskolleger fordelt på vores lokationer i Hobro, Bramming, Tyskland og Sverige. Du får opbakning fra hele organisationen, som er præget af godt humør, teamånd og stolthed over vores produkter og koncepter.

Selv om din daglige arbejdsplads bliver i Hobro, skal du være indstillet på rejseaktivitet i ind- og udland. Det forventede antal rejsedage vil være maksimum 20 dage om året og vil primært være til vores kunder i Norge samt messedeltagelse.

 

Din personlighed

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du som person:

 • brænder for dagligvarehandel og kan lide et højt tempo
 • er en god købmand med veludviklet forretningssans
 • er kundeorienteret og forstår at opbygge partnerskaber med dine kunder
 • er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
 • er kreativ og har gennemslagskraft og i fællesskab med vores marketingafdeling kan udtænke koncepter, der matcher kundernes behov
 • arbejder struktureret og kan holde styr på store kundesortimenter med mange delelementer

Der kan være langt fra første møde med kunden, til varen skal leveres, og det er derfor afgørende, at du ikke mister momentum i en langstrakt forhandling, selv om du også holder af en hurtig handel. Du skal være vedholdende til trods for de lange processer, og du skal kunne udfordre det bestående.

Jobbet stiller krav både til dine salgsevner og din evne til at holde styr på mange projektdetaljer på én gang. Til gengæld lover vi, at det bliver sjovt og udfordrende at gå på arbejde hver dag.

 

Din baggrund

Vi forventer, at du som vores nye Key Account Manager:

 • har dokumenteret succes inden for salg eller indkøb til dagligvarehandlen - enten på KAM-niveau eller som indkøbsansvarlig
 • har erfaring med private label og meget gerne fra lignende kategorier
 • har et højt drive og et godt vinderinstinkt
 • gerne har kendskab til det norske marked (ikke et krav)
 • ud over dansk taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau
 • personligt brænder for bæredygtighed

Vi tilbyder

En unik karrieremulighed med frie rammer til at skabe din egen succes samt masser af udviklingsmuligheder.

Du får lov at arbejde selvstændigt, og du opbygger et indgående kendskab til bæredygtige produkter og emballageløsninger. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, som fuldt ud har integreret bæredygtighed i forretningen. Vi har en flad organisationsstruktur, som gør dagligdagen og omgangstonen uformel og afslappet, men stadig meget ambitiøs.

Ansøgning

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Sødequist på hs@solidsearch.dk. Du søger stillingen ved at sende dit CV til hs@solidsearch.dk. Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt og gennemgår derfor ansøgningerne efterhånden, som de kommer ind.

Arbejdssted:

Havrevænget 13
9500 Hobro, Danmark