Key Account Manager, hudpleje Apeer Active Skincare


Om Apeer Aps:

Apeer Active Skincare er en danskudviklet performancevirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment af hudplejeprodukter til alle hudtyper og behov. Vores serie indeholder 23 produkter til ansigt og krop, hvoraf de fleste ansigtsprodukter er parfumefri. Vi har formuleret vores produkter i samarbejde med speciallæge i dermatologi, Emil Henningsen, og dermatologisk-kosmetisk sygeplejerske, Victoria Burles Piihl. Denne erfarne duo har skabt et hudplejeunivers med fokus på effektive ingredienser, unikke byggesten og innovative formuleringer.

Om stillingen:

Vi søger en dygtig Key Account Manager til at styrke vores hold i en dynamisk rolle inden for hudplejebranchen. Som Key Account Manager vil du have ansvar for at opbygge og vedligeholde vigtige kunderelationer, der bidrager til virksomhedens vækst og udvikling. Dine opgaver vil inkludere at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle salgsstrategier og sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

Da vi alle løfter i flok vil du også skulle koordinere salgsaktiviteter, administrere ordrer og sikre gnidningsfri kommunikation mellem salg, produktion og kunder, forventer vi, at du har potentialet til at udvikle dig til en nøglemedarbejder og støtte vores indkøbsafdeling og marketingsafdeling i relevante tværgående opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med Commercial Manager og deltage relevante salgsaktiviteter såsom messer og events. Dine primære opgaver inkluderer:

Vi tilbyder:

Muligheden for at arbejde i en virksomhed, der prioriterer medarbejdernes vækst og udvikling.

Et samarbejdsmiljø, hvor initiativ og kreative idéer værdsættes.

Spændende udfordringer i en vækstorienteret branche.

En organisation, der lægger vægt på kvalitetsprodukter og bæredygtighed.

Kvalifikationer:

3-5 års Erfaring som Key Account Manager eller lignende rolle i skønhedsbranchen.

Stærke relationsskabende evner og forhandlingskompetencer.

Proaktiv, resultatorienteret og selvdrevet.

God forståelse for hudplejeprodukter og branchen.

Hvis du er en passioneret og engageret professionel inden for skønhedsbranchen, og du ønsker at tage din karriere til næste niveau, er dette en spændende mulighed for dig.

Send din ansøgning og CV til hs.solidsearch.dk, vi indkalder løbende til samtaler hvorfor du ikke skal vente med at sende din ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig og eventuelt møde dig til en samtale.

www.apeerbeauty.com