Key Account Manager

Key Account Manager

Vil du være med til at udvikle vores mærkevaresalg og B2B-salg til ledende danske detailkæder – så er du måske vores nye Key Account Manager (KAM).

HANEGAL A/S er en del af Futurefood som ejer flere forskellige fødevarevirksomheder. Futurefood ejer HANEGAL, GrisogKo, Grønt&ko, Nr. Onsild, Topfood og Leco convinience food.

Hos Hanegal har vi været bidt af tanken om et bedre landbrug for natur, dyr og mennesker siden 1980. Udstyret med drømme, madglæde og 20 tønder land satte vi dengang en ny standard for dyrevelfærden og var med til at få den økologiske bølge til at rulle.

Du kender os måske bedst for vores spegepølser og postejer, men i dag er virksomheden meget mere end det. I dag får vi også det plantebaserede køkken til at spire, men opskriften er den samme som altid: økologiske kvalitetsfødevarer og nul brug af tilsætningsstoffer.

Vores fundament er uforandret, men med udviklingen er vi også gået ind i debatten om grøn omstilling og vi har et konstant ønske om hele tiden at blive bedre. Vi ønsker at sætte et fornuftigt aftryk på jorden og vi deltager derfor aktivt i samtalen om klima, bæredygtighed m.m.

Det betyder, at når du lægger Hanegal i kurven, så vælger du en økologisk landbrugsproduktion til, der tager hensyn til natur, miljø og dyrevelfærd – hele vejen fra jord til bord.

Hos HANEGAL A/S er vi inde i en rivende og spændende udvikling og har derfor brug for en dynamisk Key Account Manager, der vil være ansvarlig for videreudviklingen og vedligeholdelse af salget til flere større danske detailkæder.

Er du passioneret omkring salg og kundepleje og gerne krydret med entreprenørskab, så vil Hanegal måske være den rette virksomhed for dig. Vi er i gang med at eksekvere på en ambitiøs vækststrategi og er godt på vej.

Du bliver en del af et kompetent kommercielt team, hvor vi forventer at du på lige fod byder ind.

Som person arbejder du selvstændigt i marken og er selvkørende foran kunden. Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling og gerne fra fødevarebranchen, men dette er ikke et krav. Du ønsker at bringe dine salgs- og kommunikationsevner i spil. Du ser muligheder fremfor begrænsninger og er motiveret af vækst. Kan du sætte flueben ved disse punkter, så er det måske dig, vi mangler i vores team.

Der er tale om udviklende rolle og du har dermed alle muligheder for selv at præge din personlige- og karrieremæssige udvikling.

Den optimale kandidat er bosiddende i Sydjylland.

Vi tilbyder en stilling med følgende ansvar

·       Salgs og budgetansvarlig for udvalgte detailkæder

·       Ansvar for årsaftaler

·       Ansvarlig for kædesortiment

·       Kampagneplanlægning til udvalgte detailkæder

·       Kontakt til ekstern salgspartner (Konsulenter i dansk detailhandel)

Dine opgaver vil blive

·       At være det kreative og aktive mellemled mellem Hanegal og kunderne på produkt- og kategori udvikling samt tage ansvar for            kategorierne

·       Opfølgning på kundeaktiviteter og aftaler

·       Styre og udvikle kundespecifikke kampagneplaner og præsentationsmateriale

·       Ansvar for analyse af markedsdata og Hanegals interne og salgs-og kundestatistikker i forhold til kunderne

·       Rapporter markedsrelevant info til organisationen

·       Budgettering/forecast og opfølgning af kundebudgetter

·       Styring af årshjul og koordinering af kunderettede aktiviteter

·       Være bindeled til ekstern salgsstyrke

Stillingen indbefatter et alsidigt og selvstændigt job, hvor du får ansvar for udvalgte danske KAM-kunder, i tæt samarbejde med det øvrige team og vores kommercielle chef.

Dine Kvalifikationer

·       Struktureret og kan arbejde selvstændig, hurtig til at gennemskue data i pressede situationer.

·       Ambitiøs og besidder et drive, der gør, at du når dine mål

·       Et positivt og team orienteret mindset

·       Du er hands on og fungerer godt i et job hvor nye processer skal opbygges.

·       Interesse og evt. tidligere erfaringer med mærkevaresalg og evt. B2B-salg af fødevareprodukter foretrækkes men er ikke et                krav

·       Har et grundlæggende kendskab/erfaring med MS office-pakken (Excel, Outlook, Teams og PowerPoint) samt ERP-systemer

For at få succes i stillingen, så evner du at agere i en virksomhed hvor vi er på en rejse sammen som et team, samtidig med at du formår at udvikle salget sammen med dine kollegaer, butiksteam, samarbejdspartnere og kunder. Du tilpasser dig en entreprenant kultur hvor der er højt til loftet og vi når de mål der er opsat.

Ansøgning

Lyder stillingen som KAM (Key Account Manager) ved HANEGAL interessant, så vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt Headhunter Henrik Sødequist for yderligere oplysninger 29641532.

Tiltrædelse: Snarest muligt.
Frist for ansøgning: Ansøgere og kandidater kontaktes løbende og ansættelse finder sted ved rette match – Ansøgningen og CV. Sendes derfor straks til hs@solidsearch.dk