Key Account Manager til FTZ

Kan du se dig selv have ansvaret for FTZ´s store kunder på Fyn og i Syd- og Sønderjylland!

Jobbet som Key Account Manager hos FTZ er en spændende og udviklende stilling, hvor du med stor grad af frihed kombineret med kompetent sparring, selv vil være med til at præge og sætte dagsordenen for din hverdag.

Med reference til Business Sales Manager, Thomas Bach, får du salgs- og budgetansvaret for din egen kundeportefølje indenfor produkterne reservedele, forbrugsartikler og maskiner. Du bliver ansvarlig for alle aktiviteter, der vedrører kunden - lige fra håndtering af nye salgsmuligheder til løbende servicering og lokale marketingaktiviteter.

 

Konkrete opgaver vedr. salg og drift

 

•         Varetager selvstændigt salgsansvaret herunder fastlæggelse af budget og opfølgning

•         Sikre et godt samarbejdsklima via besøg, dialog og sparring

•         Opsøgende salg og forhandling med kunder/emner

•         Deltage på messer, kundearrangementer og andre salgsrelaterede indsatser

•         Løbende rapportering til KAM-kunder

•         Månedsrapportering til salgsledelsen

•         Deltagelse i KAM-gruppemøder

•         Deltagelse på distriktsmøder i eget distrikt

•         Arrangere og deltage i kundeture

•         Sparring med nærmeste leder i forhold til salgsudvikling osv.

 

Du får her en helt unik chance for at udleve dine personlige og forretningsmæssige ambitioner i et spændende og udviklende internationalt miljø. FTZ er en del af den store internationale MEKO Group, hvor der altid findes den nødvendige ekspertise, støtte og løsning.

 

Hvem er du

Du er en ihærdig og erfaren eftermarkedsperson indenfor reservedele og/eller forbrugsartikler til bilbranchen. Du har et godt kendskab til markedet og ved hvad der skal til for at få succes.

 

Din vedholdenhed og strukturerede tilgang til opgaverne er en naturlighed, ligesom du vinder respekt gennem høj faglighed og et kommercielt fokus. Ligeledes har du en god forståelse for, hvor i kundens værdikæde du kan hjælpe.

 

Som person besidder du et stort drive og engageret. Du trives med samarbejde og kundekontakt samt motiveres af at skabe vækst hos dine kunder.

  

Desuden kendetegnes du ved at:

 

·         Du drives af at etablere og skabe en god forretning og forstår, at god kundetilfredshed er afgørende

·         Du er ambitiøs og ser visionært mulighederne i markedet, hvor du kompetent kobler markedsdata til egentlige handlinger

·         Du kan overskue og koordinere forskellige salgsinitiativer, hvor du også sætter handling bag ord

·         Du er empatisk og motiverende og kan supportere og coache dine kunder med høj kundetilfredshed til følge

·         Du er ordholden, i godt humør og altid en rollemodel for efterlevelse af FTZ´s værdier og principper


FTZ tilbyder

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det bliver du en del af og hos os får du desuden:

 

•         Et godt arbejdsmiljø hvor vi vægter tempo og viden højt

•         Vi stræber konstant efter at forbedre og udvikle vores tilbud til markedet, hvilket kan ses på vores mange nye initiativer

•         Et job hvor du kan udvikle dig personligt og fagligt samt bidrage til øget performance

•         Gode løn- og personaleforhold herunder pensionsordning, sundhedsforsikring m.m.

•         Gode kollegaer, der vægter et godt socialt kollegaskab

•         Du vil have mulighed for en kontorplads på en af FTZ´s lokationer, når du ikke er i ”marken”


FTZ er i øvrigt ved at etablere et innovativt og bæredygtigt hovedsæde og distributionscenter i Rørup vest for Odense, hvor de flytter til primo 2025.


Kort om FTZ

FTZ er med Danmarks største sortiment og stærkeste distributionsnetværk markedsleder indenfor reservedele- og serviceydelser i autobranchen.

 

Fordelt på 49 afdelinger i Danmark og Færøerne samt på hovedkontoret i Odense, er mere end 1.200 engagerede medarbejdere hver dag med til at give FTZ’s kunder den bedste service i branchen.

 

Desuden står FTZ også bag de kendte værkstedskæder AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner, CarPeople og 100% Autotjek med flere.

 

Som de selv fortæller

”I FTZ har vi service i blodet, kunderne i centrum, og vi er altid i bevægelse.

 

Hos FTZ brænder vi for at tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vi kører forrest, fordi vi har garvede kolleger og unge ildsjæle bag rattet, og med service i blodet udvikler vi fremtidens bedste værksteder.

 

FTZ leverer meget mere end reservedele til tiden, hele tiden. Med reservedele i hånden og hånden på hjertet servicerer vi vores kunder med Danmarks største sortiment og stærkeste distributionsnetværk. Samtidig holder vi som markedsleder vores kunder opdateret på faglig viden og uddannelse. Summen af alt det vi gør, gør os til dem, vi er”

 

Kontakt og lidt om processen

Er du interesseret, skal du blot sende et CV med en kort motivering i toppen til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen fra Solid Search som gennemfører rekrutteringen til dette job.

 

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept.


Ansøgninger bliver løbende behandlet. Kandidater som bliver inviteret til at møde virksomheden skal være indstillet på at gennemføre en personprofil kortlægning inden da. Du vil også blive bedt om at præsentere referencer sidst i processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk