IT-manager til attraktiv virksomhed i spændende branche

Til en større og brancheførende virksomhed med flere lokationer i Hovedstadsområdet, søger vi en fremsynet og involverende IT-manager til at lede IT-afdelingen samt sikre, at den digitale infrastruktur understøtter virksomhedens strategi og vækst.

Du skal være en deltagende, motiverende og lyttende leder, som involverer afdelingens 3 medarbejdere indenfor hvert deres område. Ligeledes skal du sørge for, at IT-afdelingen fremstår som en ønsket og ligeværdig afdeling i forhold til den øvrige organisation.

Du er entusiastisk og nysgerrig omkring afdelingens arbejde og følger de forskellige opgaver og projekter til dørs i et ansvarsfuldt og systematisk arbejdsforum. Indenfor fagområdet har du et klart syn på, hvad der er behov for i en moderne og fremtidsorienteret virksomhed med mange medarbejdere.

Med reference til direktionen og som medlem af ledergruppen udviser du beslutningsdygtighed, både på den korte og lange bane. Du kommer med erfaring fra en større eller mellemstor virksomhed, hvor du proaktivt og med god energi har afsat et sikkert fingeraftryk indenfor de IT-mæssige discipliner, herunder:

·       Cloud løsninger

·       Azure

·       Hardware politik

·       Helpdesk funktion

·       ERP

·       BM

·       CRM

·       Office 365

·       Sikkerhed

·       Compliance

Virksomheden lægger stor vægt på udvikling, trivsel og medarbejderengagement. Derfor kan du forvente et behageligt og uformelt arbejdsklima, hvor der løftes i flok med fokus på det enkelte individs behov for sparring, udvikling mv.

 Konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår forhandles i forhold til personlige og faglige kvalifikationer.

 Kontakt

Ønsker du at søge denne stilling, skal du sende din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen fra Solid Search som gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept. Vi holder løbende interviews og ansætter først, når rette kandidat er fundet - derfor ingen ansøgningsfrist.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk