Head of T4G

For kunde søges en erfaren og inspirerende leder, som kan stå i spidsen for T4G i Vejle.

 

T4G er et datterselskab af BCA Auto Auktion A/S, og opkøber biler engros B2B, nationalt og internationalt, igennem adskillige kanaler. Selskabet består i dag af 13 dedikerede medarbejdere. Målt på antal opkøbte biler, er T4G blandt de største aktører i Norden og ønsker til stadighed at vækste. I 2022 blev der indkøbt biler for mere end 2 mia. kr.

Se gerne mere om virksomheden på www.t4g.dk.

Stillingen

Du får det fulde ansvar for et ambitiøst budget, der skal nås via engageret ledelse og gode relationer til nuværende og nye kunder. Du bliver ansvarlig for, at dit high performanceteam præsterer optimalt i forbindelse med indkøb af biler, og at afsætningen herefter fungerer som planlagt. Der er konstant fokus på såvel kort- som langsigtede mål, lagerstyring, proces optimering, kvalitetssikring, skadesopgørelser og systemoptimeringer.

Du skal mestre det tværorganisatorisk samarbejde og have stor forståelse for hele værdikæden. Som købmand har du øje for den gode handel, og med is i maven formår du at gennemføre handler i større millionklasser.

Kvalifikationer:

 • Du har indgående erfaring med bilbranchen, gerne med opkøb af biler
 • Du har flere års ledelseserfaring og uddannet dig løbende
 • Du er struktureret og vedholdende i din arbejdsform
 • Du trives i en hverdag med proces- og værdikædeanalyser
 • Du er god til at skabe relationer og har måske allerede et stort netværk i bilbranchen
 • Du har let ved at sætte dig ind i IT og forstår udnyttelsen heraf
 • Du er motiverende og trives med at skabe resultater igennem god ledelse
 • Du er ikke bange for kommunikation på engelsk og tysk

Personlighed:

 • Du er en udpræget købmand og elsker at handle
 • Du uddelegerer naturligt opgaver og ansvar og følger op
 • Du er arbejdsom, får tingene gjort og planlægger fremadrettet
 • Du ved, at deadlines er til for at blive holdt
 • Du er initiativrig og proaktiv, altid til det fælles bedste
 • Du trives i en hverdag med høj puls og holder af forandringer
 • Du tager gerne en ekstra tørn, når det er påkrævet

Du er kendt som lederen med det gode overblik, fordi du hurtigt gennemskuer problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse, hvilket b.la. gør dig til en god sparringspartner – både blandt lederkolleger, medarbejdere og kunder.

Du er energisk og struktureret, og bevæger dig gerne fra ledelse til maskinrum. Desuden udlever du en naturlig situationsbestemt ledelse, hvor du kender værdien af medarbejdernes motivation og inddragelse. Du kommunikerer på en behagelig og ligeværdig måde i forhold til dine omgivelser.

Du bor, så du maksimalt har en times kørsel til Vejle.

Virksomheden tilbyder

En udfordrende stilling på Danmarks bedste arbejdsplads i bilbranchen, hvor der er højt til loftet i en stor koncern, der tænker stort og har mulighed for at eksekvere på enhver god investering! Sammen med kompetente kollegaer får du en alsidig og dynamisk hverdag i et uformelt arbejdsmiljø

Vi tilbyder ligeledes en konkurrencedygtig lønpakke bestående af fast løn, pension, bonusordning, sundhedsforskning etc. T4G er en moderne arbejdsplads med gode fysiske faciliteter.

Kontakt

Ønsker du at søge denne stilling, skal du sende din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job, og vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte headhunter Per Lavrids Knudsen. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk