Til markedsledende kvægeksportør i Danmark søges forretningsfører

 

Virksomheden

Vores kunde er en forening, som blev stiftet i 1956 med det formål at eksportere danske jersey dyr til hele verden. Dansk Jersey Export har specialiseret sig i denne unikke race, og leverer både kvier, køer, tyre og embryoner fra de bedste besætninger i landet.

I 1896 importerede man de første jerseydyr til Danmark, og i dag er det en af de mest populære racer til mælkeproduktion på grund af den meget høje mælkekvalitet, den høje frugtbarhed og en af de højeste sundhedsstandarder i verden.

Organisation

Foreningen består af 5 bestyrelsesmedlemmer med bestyrelsesformand Peter Høj som højeste beslutningsorgan, samt daglig drift ved forretningsfører Niels Jørgensen. I forbindelse med at sidstnævnte ønsker at gå på pension, ønskes et generationsskifte, hvor den nye forretningsfører forventes at være klar til at overtage den daglige drift i foråret 2022.

Stillingen

Stillingen omfatter ansvaret for opkøb af overskydende jerseydyr til ind- og udland hos danske kvægavlere, kontakt til primært udenlandske opkøbere, koordinering af opsamling, kontakt til veterinær-myndigheder og speditører, samt en opfølgning på handlen efter levering. Desuden et løbende overblik for, hvad der rører sig på markedet og rapportering til den siddende bestyrelse.

Der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Forretningsføreren får ansvaret for den samlede tilbudsgivning, planlægning, kontrahering med underleverandører og gennemførelse af opgaver helt fra den danske kvægavler til levering hos den udenlandske slutkunde, herunder udregning af tilbud, opkøb af kvæg samt planlægning af transport og sikring af dyrlægetilsyn og veterinærattester.

Forretningsføreren skal månedligt rapportere til bestyrelsen, men skal kunne arbejde meget selvstændigt med sikring af tids- og budgetstyring, og der er forventede definerede omsætningsmål.

Øvrige opgaver:

·         Lejlighedsvise besøg hos såvel danske avlere samt slutbruger i udlandet

·         Sikre dokumentationsgrundlag for kvægets sundhed, samt kontrahering med vognmænd

·         Deltagelse og tilstedeværelse på Jerseyrelaterede årsmøder, messer og udstillinger i Europa.

Succeskriterier

·         At de ønskede omsætningsmål nås

·         Gennemslagskraft, herunder også evnen til at kunne træffe velovervejede beslutninger

·         Kundeservice i top, og tilsikre at den høje standard overholdes, og at det gode samarbejde med både landmænd, dyrlæger, vognmænd og udenlandske kunder bevares og udvikles

Kandidaten

Du sidder i dag som speditør, hvor du har erfaring med kvæg- eller svinetransport til udlandet, eller også er du landmand/kvægavler, med lyst til at bruge dine erfaringer i handelsregi.

Du tænker i logistik, således at dyrene får den bedst mulige behandling og den høje kvalitet og effektive løsninger er i højsædet. Du ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at løse nye behov for kunder og leverandører.

Du trives med at arbejde alene med udgangspunkt hjemmefra, og har god erfaring, gerne fra branchen, men der tilbydes grundig oplæring, og der er mulighed for at trække på meget kompetente kolleger, som kan hjælpe med at udvælge de bedste dyr til dine kunder.

Du er selvstændig og robust med et stort drive, og samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, og ser en ære i at have styr på det, du arbejder med. Du har gode sociale kompetencer, er dygtig til at kommunikere og trives med at tale med mange forskellige faggrupper.

Beskrivende ord på dig kunne være resultatorienteret, selvstarter, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, serviceminded, troværdig.

Kvalifikationer:

·         Uddannelse speditør, landmand eller lignende(agroindustri, grovvare, etc.)

·         Erfaring med transport af dyr

·         Erfaring med MS Office-pakken og gerne flair for digitalisering

·         Flydende dansk er et must, du taler godt engelsk, og tysk er en fordel

Rejseaktivitet

Nuværende forretningsfører kører ca. 60.000 km/år i Danmark, og der skal påregnes max 14 rejsedage om året i udlandet. Alle udgifter hertil dækkes af foreningen.

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende forening med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling.

Der tilbydes en meget attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk

Kontakt

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05