Til sjællandsk entreprenør søges formand

Virksomheden

Vores kunde, Benny Petersen A/S, er en mindre, højtspecialiseret entreprenørvirksomhed, som primært arbejder på Sjælland og i København, og med kompetencer indenfor jord, kloak og anlæg, men også komplicerede anlæg som fjernvarme, rensningsanlæg og køleledninger.

 Firmaet har domicil i Jerslev Sj., og er anerkendt for at levere anlægsprojekter fra øverste hylde, og ses ofte i konkurrence med nogle af Danmarks største entreprenører.

Firmaet er båret af en ivrig lyst til at gennemføre komplekse anlægsprojekter, som oftest via gode relationer hos tilbagevendende kunder, og går ind i nye samarbejder med såvel kunder, leverandører og medarbejdere med ambitionen om et langvarigt forhold.

Virksomheden har eksisteret i mere end 37 år, og blev i 2017 overtaget af direktør Mads Top Petersen i forbindelse med et generationsskifte. Virksomheden har formået at konsolidere sig og skabe en god forretning i denne periode, og går op i at tilbyde sine ansatte de bedste rammer.

 ”Vi vinder oftest de projekter der anses som udfordrende og udviklende, og sætter en ære i at være dem, der kan gøre det komplekse simpelt, og løse det de andre ikke kan”, som Mads selv formulerer det.

Virksomheden tæller i dag ca. 65 medarbejdere, heraf 12 funktionærer.

 Organisation

Direktionen består af en direktør, økonomichef og projektchef. Formanden er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af egne projekter og får reference til projektlederne, som på mindre projekter kan være formanden selv. Vi hjælper hinanden der hvor der er brug for det.

 Formanden er en vigtig funktion med 5-10 medarbejdere under sig, og afhængigt af projekternes størrelse og kompleksitet, til tider flere projekter/pladser ad gangen.

Stillingen

Stillingen omfatter ansvar for typisk 1-3 projekter med timelønnede, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Formanden får en koordinerende rolle og er bindeleddet mellem projektlederne og vores folk på pladsen, herunder sikring af sikkerhed og kvalitet, samt kontakten til øvrige udførende på pladserne. Du er i stand til at fordele arbejdet til mandskabet på pladsen og samtidig have en god dialog og kontakt til det tilknyttede mandskab, uden at det går ud over din evne til at træffe gode, velreflekterede beslutninger.

Opgaverne omfatter ansvar for ca. 5-10 ansatte, til tider flere, samt også evt. ekstern arbejdskraft.

Formanden rapporterer til projektlederen, men skal kunne arbejde selvstændigt.

Øvrige opgaver:

·         Udøve tilsyn og kvalitetssikring med det udførte arbejde, herunder komprimeringskontrol iht. udleveret kontrolplan

·         Sikre godt samarbejde med de involverede parter samt overblik over arbejdsopgaverne både på daglig basis og på længere sigt

Succeskriterier

·         Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den økonomisk mest fornuftige måde

·         Erfaring indenfor forsyning og anlæg

·         Erfaring med egenproduktion

·         Sikkert overblik og evnen til at udvise rettidig omhu

·         Løsningsorienteret tilgang til projekterne samt overblik i til tider pressede situationer

Kandidaten

Du sidder i dag som formand i anlægsbranchen, men ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at skabe gode resultater i samarbejde med de øvrige medarbejdere. Du har minimum 10 års erfaring med anlægsarbejde herunder minimum 5 års erfaring med forsyningsledninger.

Du har et stort netværk i branchen, gerne til både timelønnede og forsyningsselskaber. Du brænder for at anvende den nyeste tilgængelige teknologi til opgaveløsningen, og er innovativ og serviceminded, og har lyst til at bidrage med ideer og løsninger, ligesom du også har fingeren på pulsen og ved, hvad der sker i dit område.

Du er selvstændig og tager gerne ansvar, og er samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, trives godt med perioder med højt tempo, og ser en ære i at være godt inde i detaljerne. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone. Du trives i et miljø, hvor du har høj indflydelse på din hverdag, og motiveres af frihed under ansvar.

Beskrivende ord på dig kunne være naturlig autoritet, retfærdig, beslutsom og struktureret, kulturbærer.

Kvalifikationer:

·         Uddannelse kan være anlægsstruktør, rørlægger eller kloakmester

·         Erfaring fra anlægsbranchen, herunder særligt kloak og forsyningsledninger

·         Erfaring med IT-værktøjer, herunder Officepakken, GPS-rover, evt. Visio

·         Godt dansk i skrift og tale

Rejseaktivitet

Det må forventes at der i forbindelse med arbejdets udførelse mødes ind på de forskellige pladser på Vest- og Østsjælland.

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende virksomhed med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling. Der gøres meget for at bevare og udvikle et godt arbejdsmiljø i virksomheden, og du forventes at bidrage til det - tillid og ansvar til den enkelte medarbejder vægtes højt.

Der tilbydes en attraktiv gage, firnabil efter nærmere aftale, samt pension.

 

Kontakt

 

Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05