Flexleasing rådgiver til Audi Fredericia.

Vil du være med i et super professionelt salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet med fokus på de forskellige leasingformer - så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks største Audi forhandler.

 
Med afsæt i Audis brede vifte af modeller, nye som brugte, har vi behov for en dygtig Flexleasing rådgiver.

Fokus på kunden og hinanden

Hos Audi Fredericia er vi et team af engagerede medarbejdere. Vores nøgleord er troværdighed, teamspirit, loyalitet og et højt energi niveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt skal være sjovt at gå på arbejde.
 
En unik og relations skabende oplevelse

I din opsøgende og udadvendte rolle i marken, netværker du med vores kunder samt rådgiver dem omkring Flexleasing løsninger med Audi – eller hvilke andre bilmærker, som de måtte ønske sig. Efterfølgende er det så din opgave at vedligeholde relationerne til disse kunder, så de også næste gang vælger Audi Fredericia som deres fortrukne Flexleasing partner.

 
Du behersker godt købmandskab og sikrer langvarige kunderelationer

Det er vigtigt, at du brænder for at levere de forventede målsætninger. God service og kommunikation med kunder på alle niveauer skal være dit værdisæt, og det falder dig naturligt at knytte tætte og langvarige kundeforhold. Du arbejder detaljeret og kvalitetsbevidst - høj kundetilfredshed er dit drive!
 

Endvidere kendetegnes du ved at:

  • Du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed
  • Du har erfaring fra bilbranchen - konkret har du minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling
  • Du er god til tal og regner den hurtigt ud
  • Du er god til at finde alternative løsninger, når udbuddet ikke matcher behovet
  • Du er en rigtig netværker med et stort drive
  • Du har en ærlig og troværdig udstråling
  • Du bor i rimelig afstand til Fredericia

 

Gode udviklingsmuligheder

Hos Audi Fredericia gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Audi uddannelse og de nyeste salgssystemer og værktøjer. Du kommer på produkttræning omkring nye modeller, så du altid har opdateret viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Du får stor frihed under ansvar i en spændende og udfordrende arbejdsdag med enestående mulighed for at sælge biler af høj kvalitet i en stærk og handlekraftig organisation.
 
Arbejdstiden følger, som udgangspunkt, forretningens åbningstider i hverdagene, og du må påregne at hjælpe dine kollegaer ved åbent hus-arrangementer – men ellers arbejder du ikke i weekenderne.
 

Kontakt

Matcher du ovennævnte, glæder vi os til at modtage din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job og arbejder ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept.

 

 Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk