Til kvalitetsproducent af tegl søges e-Commerce Manager

Virksomheden

Vores kunde, Matzen Tegl, er landets ældste teglværk, og producerer tegl til både traditionelt og specielt byggeri i primært Danmark og Nordeuropa.

 Firmaet har domicil i Egernsund, Sønderjylland, og siden starten i 1750 har Matzen Tegl været i familiens eje. Virksomheden har helt ekstraordinært formået at både fastholde og udvikle produktionen igennem både 2 verdenskrige og en kæmpe industrialiseringsproces i samfundet, og har i dag et moderne produktionsanlæg der årligt fremstiller over 36 millioner sten, fordelt på 2 teglværker.

Den daglige drift af teglværkerne forestås i dag af CEO Peter Matzen, som er 8. generation af teglmestre, og familiens motto er: ”Vi er stolte af traditionen, men vi kan ikke leve af den”. Derfor ønsker familien nu at re-brande Matzen Tegl, og til dette søges en stærk e-Commerce Manager.

Virksomheden tæller i dag ca. 40 medarbejdere, heraf 4 funktionærer og 36 i produktionen.

 

e-Commerce Manageren er en vigtig ny funktion, som skal arbejde tæt sammen med den daglige ledelse om at formidle brandet og udvide markedsandele

Stillingen omfatter:

 ·         Udvikling af Matzen Tegl’s kommunikations-/markedsføringsstrategi og brandplan i tæt samarbejde med CEO og andre                    nøglemedarbejdere

·         Løbende koordinering af den samlede overordnede marketing- og kommunikationsindsats i samspil med organisationen.

·         Ansvar for løbende at positionere Matzen Tegl på relevante kanaler (fra presseindsatser over annoncering til strategiske           samarbejder)

·         Udvikling af brandplaner for aktuelle kampagneområder.

·         Håndtering af ekstern kommunikation, herunder Sociale Medier – med udgangspunkt i Matzen Tegl’s eget brand og i samspil           med andre stakeholdere.

·         Udvikling og koordinering af al marketing materiale (grafisk såvel som webshop) i samarbejde med direktionen

Succeskriterier

·         Du formår at tage et selvstændigt og komplet ejerskab for den forestående brandingproces

·         Du formår at udbrede kendskabsgraden til alle vores produkter

Kandidaten

·         Du har min. 5-7 års erfaring indenfor både kommunikation og marketing, herunder minimum 2 års erfaring med E-commerce.

·         Du har solid erfaring med ekstern kommunikation i bred forstand, og du ved, hvad der skal til for at etablere og vedligeholde et     brand.

·         Du har arbejdet på et bureau eller i en større virksomhed med produktion til byggebranchen, hvor du har været vant til at                 håndtere mange forskellige kunder og opgaver, og du er dygtig til at kommunikere på meget forskellige platforme og forskellige kanaler.

·         Du har en stærk forståelse for den digitale kunderejse, og en interesse i kontinuerligt at forbedre denne.

·         Du har erfaring med dataanalyseværktøjer og bestrider Google analytics, Google ads og SEO

·         Du er struktureret, resultatdrevet og proaktiv

·         Du har et stærkt værdisæt og kan repræsentere virksomheden på en måde, hvor faglighed og ordentlighed altid er i centrum.

·         Du har en høj kvalitet i alt, hvad du laver.

 Beskrivende ord på dig kunne være detalje orienteret, gode samarbejdsevner, struktureret, systematisk, udadvendt og stærk kommunikatør

Kvalifikationer:

·         Uddannelse kan være markedsføringsøkonom, bach. I International handel og markedsføring el. lign.

·         Erfaring med implementering af markedsføringsstrategi, gerne fra producentleddet

·         Erfaring med IT-værktøjer, herunder SEO, Google Ads, gerne webdesign

·         Flydende dansk og engelsk i skrift og tale, svensk eller tysk vil være en fordel

Rejseaktivitet

Arbejdet varetages fra hovedkontoret i Egernsund, men der kan også arbejdes hjemmefra.

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en spændende virksomhed med stort fokus på fremtiden og den deraf følgende udvikling.

Der tilbydes en attraktiv gage samt pension mv.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk

 

Kontakt

 Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05