Controller til TBS Maskinpower A/S

Til den fælles økonomifunktion hos en stor landbrugs maskinhandler søger vi en dygtig allround controller.

Med reference til virksomhedens økonomichef, og med udgangspunkt fra hovedkontoret i Starup ved Grindsted, bliver du en del af TBS gruppens controller og regnskabsafdeling.

 

I samarbejde med dine kollegaer skal du sikre den nødvendige økonomiopfølgning af hele gruppen samt understøtte opfølgning af forretningsgange og disses lønsomhed. Med baggrund i data bliver din opgave at understøtte virksomhedens øvrige funktioner med henblik på mulige justeringer og optimeringer – samt at skabe et oplyst grundlag for ledelsens fremtidige beslutninger.

Dine opgaver spænder bredt, og da TBS er en virksomhed, hvor alle medarbejdere løfter i flok, vil du også deltage i økonomifunktionens daglige drift.

I samarbejde med dine kollegaer bliver dine primære arbejdsopgaver b.la.:

·         Controlling og opfølgning på indkøb & salg af maskiner

o   Efterkalkulation

o   Stamdata

o   Lager

o   Anlægskartotek

·         Periode og årsafslutninger

o   Lønafstemning

o   Hensættelser / periodisering

o   Leasing

o   Lager

o   Rapportering til moderselskab

·         Fakturering af maskiner

·         Diverse ad hoc-opgaver


Hen ad vejen vil der være rig mulighed for øgede udfordringer, afhængig af dine ønsker og ambitioner.

 

Hvem er du

Du har en relevant økonomisk baggrund kombineret med indblik i regnskab og bogholderi. Du er struktureret og formår at gennemskue processer, uden at miste evnen til at undres. Dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kvalifikationer vægtes højere end lang erfaring.

 

Derudover forventer vi at:

  • Du er god til at analysere og arbejder struktureret 
  • Du har solide IT-kompetencer – herunder daglig brug af Excel
  • Du har god forståelse for en virksomheds samlede værdikæde
  • Du er initiativrig, arbejder selvstændigt og trives med ”hands-on” opgaveløsning
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler

 

Du tilbydes

Du tilbydes et job i en dynamisk og uhøjtidelig virksomhed, hvor ikke to dage er helt ens. Du får kontinuerlig faglig og personlig udvikling samt en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer, herunder pensionsordning mm. Vi lægger vægt på ”frihed under ansvar”, hvilket også inkluderer mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksibel planlægning af ferier mm.

 

Virksomheden

TBS Maskinpower A/S er gennem de seneste 5 år vokset markant og er nu Skandinaviens største forhandler af FENDT, og har med 8 afdelinger fordelt i Jylland og på Fyn en veludviklet salgs- og serviceforretning. Virksomheden beskæftiger p.t. 150 medarbejdere og har stadigvæk spændende planer for de kommende år. Læs generelt mere om TBS på: https://www.tbs.dk/

 

Ansøgning

Vi håber, at du er interesseret i denne spændende stilling, og at du vil sende dit CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk