CFO - Chief Financial Officer

Brænder det i dig for at være med til at udvikle, tænke nyt og sætte den økonomiske dagsorden hos en af Danmarks større ejendomsforvaltere?

Futurum Bolig har et stort antal kvalitetshuse og rækkehuse til udlejning i hele Danmark, primært i Trekantområdet og på Fyn. Vi passer godt på vores huse, lejere og omgivelserne. Vi vedligeholder bygninger, holder fællesarealer pæne og skaber rammerne for trivsel og komfort.

Vi har egne ejendomsadministratorer, teknikere og viceværter sikrer, at gartnere, rengøringspersonale og håndværkere servicere og vedligeholder bygninger og omgivelser efter høje standarder.

Men rejsen er kun lige begyndt og ambitionen er at blive landsdækkende, der er kommet ny investor og vækstrejsen er skudt igang. Derfor skal der nu også en CFO med ombord, som kan styrke organisationen på denne rejse.

Hvis du er drevet af at gøre en forskel og at sikre kontinuerlig udvikling af organisationen set med økonomiske briller – så hører vi meget gerne fra dig!

”Vi leder efter en strategisk stærk profil, som forstår og omfavner helheden. Én, der både kan arbejde operationelt og navigere i komplekse økonomiske landskaber, og som forstår kompleksiteten i virksomheden og de forskellige kunders behov.”

Den ideelle kandidat til denne stilling skal have stærke ledelsesevner, solide finansielle færdigheder og være parat til at tage udfordringerne i ejendomsadministration og investeringsrapportering

 Vær med til at sætte retningen
Som CFO får du en vigtig rolle i vores Management Team, hvor du får både et strategisk og et taktisk og operationelt ansvar. Du kommer til at samarbejde med vores CEO og resten af ledelsesteamet om at udvikle og eksekvere på strategiske initiativer. Vi har med ny investor kickstartet vores vækst rejse på ny og du skal være parat til denne rejse og løbende udvikle forretningen.

Internt ansvar og kundevendte relationer
I første omgang vil din rolle blive todelt: Internt får du det klassiske ansvar som økonomichef, hvor du står i spidsen for vores interne finansteam, som bl.a. håndterer koncernregnskaber, fakturering, løn, bestyrelsesrapportering, budgetter, økonomistyring og rentabilitet.

Eksternt vil du komme til at varetage kontakt og dialog med vores investorer i samarbejde med vores team.

Kort opsummeret får du ansvaret for at:

 • udarbejde og præsentere månedlige, kvartalsvise og årlige regnskaber til ledelsen og bestyrelsen
 • styre budgetprocessen og assistere vores forretningsområder med analyse og opfølgning af budget
 • overvåge og styre selskabets finansielle aktiviteter og risici
 • sikre, at vi overholder alle finansielle reguleringer og standarder
 • lede vores interne finansteam på 5 medarbejdere sammen med teamlederen – herunder rekruttering, uddannelse og udvikling.
 • Varetage kontakt til bank, revisor, forsikring, skattemyndigheder etc.
 • Deltagelse på bestyrelsesmøder

Vi værdsætter et godt arbejdsmiljø
På vores kontor i Fredericia bliver du mødt af en  afslappet og direkte kultur, der er præget af samarbejde og sparring. Det gælder også på ledelsesniveau, hvor du får et tæt samarbejde og sparringsfællesskab med resten af lederteamet.

Operationel erfaring og strategisk overblik
Vi forestiller os, at du arbejder i en mellemstor eller større virksomhed, og at du nu er klar til at tage næste skridt i din karriere.

Du trives i en udførende rolle, hvor du er tæt på opgaven og er med til at sikre, at slutproduktet har en høj kvalitet. Samtidig kan du arbejde med helheden fra et strategisk og kommercielt perspektiv, når du er med til at sætte rammerne for vores økonomiske succes.

 • Du er uddannet cand.merc., cand.merc.aud., cand.oecon. eller har en HD(R).
 • Du har 5-10+ års operationel erfaring inden for økonomi, finans, revision eller tilsvarende.
 • Din erfaring med Regnskabs-systemer sætter dig i stand til at løse komplekse økonomiopgaver, såsom budget, forecast og rapportering på sikker vis.
 • Du har 5+ års ledelseserfaring, og du begår dig godt blandt både medarbejdere og kolleger på C-level.
 • Du har gennemslagskraft og er god til at kommunikere på både dansk og engelsk.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra ejendomsbranchen, ligesom det er et plus, hvis du har erfaring med koncernregnskaber.
 • Kendskab til ERP-systemet Unique anses som en fordel

Personlige kvalifikationer

Du vil spejle dig i følgende. Handlekraftig, Konkurrenceminded, Målbevidsthed, Dominerende, Selvstartende, Ligefrem, Strategisk bevidsthed, Logik, Formel optræden, Passivt vurderende, Faktuel, Undersøgende, Fattet, Velovervejet, Vedholden, Konsistens/konsekvens, Skarpsindig, Perfektionisme, Arbejde i overensstemmelse med regler, Ordentlighed, Nøjagtighed.

Er du blevet bare lidt nysgerrig?
Vi kunne fortælle meget mere om både rollen, kulturen og ikke mindst vores ambitioner for fremtiden. Du er velkommen til at kontakte Headhunter Henrik Sødequist på 29641532, hvis du vil vide mere.

Vi gennemgår løbende ansøgninger og kalder til samtale, så snart vi ser et potentielt match. Motiveret ansøgning og CV sendes til hs@solidsearch.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.