Til velkonsolideret forhandler af kvalitetspavilloner til offentlige og private søges

bygningskonstruktør

Virksomheden

Søbo Pavilloner blev stiftet i 2007, samtidigt med Søbo Byg, og i dag består virksomheden af en afdeling for pavillonbyggeri med salg og udlejning af pavilloner til både til det offentlige og til private aktører.

Virksomheden er kendt for at levere fleksible og individuelt tilpassede løsninger i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser, og har formået at fordoble bruttofortjenesten fra 2017-2019.

Den daglige ledelse varetages i dag af hhv. Søren Weber, adm. direktør og Jesper W. Iversen, teknisk direktør, hvor Søren primært har fokus på salg og forretningsudvikling, mens Jesper i høj grad har kontakt til de timelønnede, projekterer, regner tilbud og produktudvikler.

Udover de administrative medarbejdere er der yderligere 18 timelønnede medarbejdere, med deres daglige gang i virksomheden.

Organisation

Virksomheden har i dag 3 administrative medarbejdere, og i forbindelse med et ønske om i højere grad af fokusere på energirigtige løsninger og bæredygtighed, ønsker Søbo Pavilloner at ansætte en administrativ medarbejder, som kan bistå de 2 ejere med den daglige drift af virksomheden.

Bygningskonstruktøren får reference til direktionen, og er en meget vigtig del af virksomheden.

Stillingen
Stillingen omfatter ansvar for typisk 1-2 større projekter samt flere mindre på samme tid, så der er behov for et godt overblik og evnen til at strukturere og bevare overblikket i et ofte travlt miljø.

Bygningskonstruktøren deltager i tilbudsgivning, planlægning, kontrahering med underleverandører og gennemførelse af opgaver i afdelingen, herunder indkøb af materialer, planlægning af arbejdet samt udførelse og byggeledelse, herunder deltagelse i alt lige fra opmålingsopgaver til byggemøder og løbende sagsstyring inkl. styring af materiale- og tidsforbrug.

Opgaverne omfatter ansvar for ca. 6 ansatte samt også evt. ekstern arbejdskraft, som er tilknyttet projekterne.

Bygningskonstruktøren skal rapportere til Jesper Iversen, men skal kunne arbejde selvstændigt med indhentning af byggetilladelser samt sikring af tids- og budgetstyring

 

 Han/hun bliver desuden kontaktperson til både leverandører, timelønnede samt underentreprenører, og skal kunne samarbejde omkring planlægning af opgaver.

Succeskriterier

  • Projektafvikling med fokus på høj kvalitet, leveret til tiden og den rette pris
  • Gennemslagskraft, herunder også evnen til at kunne træffe velovervejede beslutninger
  • Kundeservice i top, og bidrage til arbejdsglæden hos de øvrige ansatte

Kandidaten

Du sidder i dag som formand eller byggeleder i byggebranchen, gerne erfaring med pavillonbyggeri, eller har erfaringer som selvstændig, men ønsker at komme ind i en dynamisk og uformel organisation med fokus på konstant at skabe kundetilpassede løsninger i særklasse. Du har minimum 5 års erfaring, gerne fra branchen, men der tilbydes grundig oplæring i virksomheden.

En håndværksmæssig baggrund vil være en fordel, og du har erfaring med at bevare et strategisk overblik i en travl hverdag.

Du er selvstændig og robust med et stort drive, og samtidig garant for kvalitet inden for dine ansvarsområder. Du er positiv over for udfordringer, og ser en ære i at have styr på det, du arbejder med. Du har gode sociale kompetencer, formår at kommunikere direkte, og trives med en afslappet tone.

Beskrivende ord på dig kunne være resultatorienteret, handlekraftig, selvstarter, struktureret, systematisk, kvalitetsbevidst, serviceminded.

Kvalifikationer:

  • Uddannelse bygningskonstruktør eller lignende
  • Erfaring med entreprisebranchen
  • Erfaring med energirammeberegninger er en fordel
  • Erfaring med Revit og MS Office-pakken
  • Flydende dansk er et must, du taler godt engelsk, tysk er en fordel

Benefits

Du får rig mulighed for at udfolde både dine personlige og faglige kompetencer i en veldrevet virksomhed med stort fokus på hvad der rører sig indenfor fagområdet.

Der tilbydes en attraktiv gage i forhold til kravene til stillingen.

Ansøgning bedes sendt til

Lone Kaalund Døjbak på lkd@solidsearch.dk

 

Kontakt

 

Lone Kaalund Døjbak

Headhunter og partner

Mail lkd@solidsearch.dk

Mobil 53 60 35 05