Brand Manager til Opel 

Til Uggerhøjs forretning i Hjørring, hvor der forhandles Opel, Kia og Citroën, søger vi en dygtig og ambitiøs Brand Manager til Opel.

Jobbet

Forretningen i Hjørring tilbyder nu en spændende mulighed for at blive en del af salgsteamet på 4 friske personer, som i samarbejde skal betjene afdelingens kunder. Du får dog et særligt ansvar for salg og administration af Opel brandet.

Det betyder, at du får den daglige kontakt til importøren og bliver ansvarlig for salgsfremmende aktiviteter for mærket, så Opels position i distriktet styrkes.

Du er ambitiøs, og derfor tilbyder vi dig

·         At stå i spidsen for en brand som vil fremad

·         Job i en dynamisk og anerkendt virksomhed

·         Engagerede og dygtige kolleger

·         Uddannelse og personlig udvikling

·         En uformel og ordentlig omgangstone

·         Attraktiv lønpakke

Vi er ambitiøse og forventer at du er/har

·         Salgserfaring fra branchen eller nært beslægtet

·         Kendskab til handel med brugte biler er en fordel

·         Talent for at spotte kundens behov og præsentere den rette løsning

·         Serviceminded og god til relationer

·         Et stort salgsgen og evner at begejstre

·         Et godt humør og stort gå-på-mod i en travl hverdag

Kontakt

Er du interesseret i denne spændende mulighed, sender du blot din ansøgning og et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 Per Lavrids Knudsen

Headhunter & Owner

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk

 Rundt om Virksomheden

Uggerhøj, som blev etableret helt tilbage i 1954, er en af Jyllands større autoforhandlere med 8 afdelinger i Nord- og Midtjylland. Vi forhandler en lang række nyvogns mærker samt salg af brugte biler. Vi servicerer person- og varebiler for både private og erhverv og er kendt i markedet som en seriøs og troværdig leverandør.

Vi arbejder ud fra mottoet, ”med dig hele vejen”, og sætter altid kunden i fokus i kraft af vores værdier; ærlighed – flid – ansvarlighed – åbenhed.

Vi tror på, at det er medarbejderne, der gør forskellen og vores miljø er uformelt og præget af stort engagement, stærkt sammenhold og selvstændighed.

For mere information se følgende link: www.uggerhoej.dk