Bogholder

For vores kunde i Kolding ”Spritfabrikken Danmark ApS” søger vi en erfaren og selvstændig allround bogholder.

Spritfabrikken Danmark er en dynamisk og innovativ familievirksomhed, som står bag nogle af Danmarks stærkeste brands – bl.a. CUBA Vodka, SMÅ Shots, Råstoff, Nordsø Bitter og Nordic by Nature gin. Firmaet råder selv over et avanceret og specialbygget produktionsanlæg med en kapacitet på mere end 15.000 flasker pr. produktionstime. Lagerkapaciteten er på 10.000 standard europaller, hvilket betyder, at man kan servicere både det danske marked samt flere eksportmarkeder hurtigt og omkostningseffektivt.

Stillingen

Som afløser for vores nuværende bogholder igennem mange år, som går på efterløn, søger vi en kapacitet, som sammen med virksomhedens CFO kan varetage alle økonomifunktioner.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med højt til loftet og en uformel omgangstone. Dine primære opgaver bliver, alt hvad et bogholderi indebærer. Herunder kan nævnes opgaver som bogføring af fakturaer, afstemninger, håndtering af betalinger, controlling ift. kundeaftaler, dialog med debitorer/kreditorer samt løn til funktionærer og timelønnede. Du skal også behandle moms og afgifter - både nationalt og internationalt.

Du lykkes i jobbet, hvis du arbejder struktureret og detaljeret. Desuden skal du trives med at arbejde selvstændigt og samtidig være udadvendt i forhold til kunder og virksomhedens personale.

Kompetencer og baggrund

  • Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og stor erfaringer indenfor bogholderi
  • Du er imødekommende og serviceminded med let til smil
  • Du er forudseende og har et godt overblik
  • Du kan håndtere flere opgaver ad gangen i en ofte hektisk hverdag
  • Du er grundig og vedholdende
  • Du er god til at kommunikere og spiller gerne ind med gode ideer
  • Du har kendskab til Navision
  • Du bor ikke mere en 30 minutter fra Kolding

Vi tilbyder

En 37 timers stilling med arbejdsplads og eget kontor på firmaets nye og spændende domicil på Venusvej 20 i det nordlige Kolding. Sammen med 30 kompetente og engagerede kolleger får du en alsidig hverdag i en behagelig atmosfære, et fleksibelt, dynamisk, og uformelt arbejdsmiljø, med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er flad med korte beslutningsveje. Lønnen forhandles på et konkurrencedygtigt niveau ift. dine kvalifikationer.

 Kontakt

 Er du interesseret i denne spændende mulighed, kan du sende din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job og arbejder ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept.

 Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk