Assistant Store Manager - Tøjeksperten Odense

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en ekstraordinær god oplevelse. Vi har fokus på salg, kundeservice og den gode kundeoplevelse igennem vores passion for mode.

JOBBET:

Du har sammen med din Store Manager ansvaret for den daglige drift i butikken. Her vil du opleve en hverdag fyldt med salg og mode, gode kollegaer, samt en uformel tone, hvor din rolle bl.a. vil være at tilsikre hele teamet løfter i flok og spiller hinanden gode.

Via vores egne efteruddannelsesprogramer sørger vi for, at din udvikling ikke står stille. I samråd med din Store Manager og distriktschef tilsikrer vi, at du hele tiden er UP TO DATE med de kvalifikationer det kræver for at blive en succes i det job du bestrider.

ANSÆTTELSESVILKÅR/BENEFITS:

Vi har en række attraktive ansættelsesvilkår og benefits – Du kan læse mere om dem her.

Ud over vores benefits vil du altid kende din vagtplan 12 uger frem i tiden. På denne måde kan du planlægge dit arbejde og fritid på mest optimal vis.

DU KOMMER MED:

Vi forestiller os at du har 2-4 års erfaring fra detailbranchen, gerne inden for tøj/tekstil. Det kan være en fordel, at du er udlært salgsassistent. Du har måske allerede haft en lignende stilling og har kendskab til at lede et team og have med ansatte at gøre.

Du motiveres af at have ansvaret, og være den der tager beslutningerne, når du står med ansvaret. Du kan lide forandringer og sætte ofte flere ting igang for at når de mål der er opsat. Du har et konkurrencegen der kan hjælpe med at drive dig og teamet frem. 

Du er drevet af at skabe resultater gennem salg og mersalg, samtidig med at du giver god kundeservice – hver eneste gang. Vi ser meget gerne, at du har evnerne til at have det visuelle ansvar for butikken.

DIN DAGLIGDAG:

En spændende hverdag, hvor dit fokus i samarbejde med Store Manager vil være på:

  • At sikre, at der bliver ydet den bedste kundeservice for vores kunder
  • At sikre butikken er salgsklar.
  • Tilrettelægge butikkens daglige opgaver.
  • Planlægningen af butikkens og kædens aktiviteter ud fra fastlagte koncepter.
  • Vagtplanlægning.
  • Personalet – herunder medarbejder samtaler, ansættelser mv.
  • Varemodtagelse.
  • Merchandising; Trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer, der er for kæden.
  • Markedsføring på de sociale medier.

Stillingen er 37+ hvorved der kan forekomme overarbejde der ikke aflønnes særskilt.

Send dit CV til HS@solidsearch.dk allerede idag, da stillingen besættes når den rette kandidat er fundet. evt. spørgsmål kan stiles på samme mail.