Account Manager

Account Manager til Sika Danmark

 Sika Danmarks industriafdeling søger en stærk salgsprofil med talent for salg og teknik. Vores fremtidige Account Manager skal stille skarpt på salg af tekniske lime, forseglingsløsninger og spartelmasser til en bred vifte af kunder indenfor autoeftermarkedet og transportindustrien i Danmark.

 En spændende udfordring

Jobbet som Account Manager i industriafdelingen er en spændende stilling, hvor du med en stor grad af frihed kombineret med kompetent sparring, selv vil være med til at præge og sætte dagsordenen i din hverdag. Du vil dække hele Danmark fra din hjemmearbejdsplads eller fra vores kontor i Viborg.

 Med reference til Head of Industri, Steffan Petersen, får du ansvaret for din egen kundeportefølje indenfor autoeftermarkedet og transportindustrien - og alt efter din profil også marine. Du bliver ansvarlig for alle aktiviteter, der vedrører kunden - lige fra håndtering af nye salgsmuligheder til løbende servicering og marketingaktiviteter.

 De vigtigste arbejdsopgaver:

 ·         Rådgivende teknisk salg med eget budget

·         Opsøge potentielle kunder og håndtering af eksisterende

·         Øge afsætning og indtjening på dine markeder

·         Planlægge og gennemføre strukturerede salgsaktiviteter samt opfølgning derpå

·         Foretage produktdemoer ifm. kundebesøg, webinarer, messer mv.

·         Varetage marketingaktiviteter sammen med vores marketingafdeling

 Din vedholdenhed og strukturerede tilgang til opgaverne er en naturlighed, ligesom du deltager i udarbejdelsen af strategier, mål og handlingsplaner.

 Jobbet giver en unik kontaktflade indenfor dansk industri samt en indsigt i innovative og værdiskabende udviklingsprojekter indenfor autoeftermarkedet og transportindustrien og evt. marineindustrien. Samtidig giver samarbejdet med vores globale Sika organisation jobbet en international vinkel.

 Dine egenskaber

Du har allerede branchekendskab og et netværk indenfor autoeftermarkedet, transport og måske marineindustrien, der giver dig et stærkt udgangspunkt indenfor både salg og teknisk rådgivning. Du vinder respekt gennem høj faglighed og et kommercielt fokus samt en god forståelse for, hvor i værdikæden du skal skabe relationer og påvirke salget.

 Som person besidder du et stort drive, og du er udadvendt og engageret i dit arbejde samt fyldt med gå på mod. Du trives ved at sparke døren ind hos nye kunder, og du motiveres af at skabe vækst hos eksisterende kunder.

 Du får succes i stillingen som vores nye Account Manager, når du mestrer at videreformidle de tekniske aspekter omkring vores produkter, når du demonstrerer brugen af dem, og når du samtidig formår at vækste dine markeder og kunder.

 Din formidlingsstil er coachende og med en kompetent teknisk support fra afdelingen, vil du blive en del af et dygtigt og velfungerende lokalt og internationalt team.

 Du tilbydes

Sika organisation byder på en stor teknisk vidensbank - både lokalt og internationalt, og samtidig et væld af højkvalitetsprodukter, som du naturligvis vil blive lært op i.

 Ønsker du en karriere i en international virksomhed, og er du i besiddelse af en stærk vilje, stort drive og engagement, og motiveres du samtidig af at skabe resultater - så er du allerede godt på vej til at blive deres nye kollega.

 Sika tilbyder et spændende og selvstændigt job i en global organisation med fokus på kvalitet og teknologi, samt en attraktiv lønpakke med bonus og fri bil samt et stærkt og professionelt bagland, hvor omgangstonen er uformel, hjælpsom og sjov.

Sika beskæftiger i dag på globalt plan mere end 25.000 medarbejdere heraf 70 i Danmark.

Kontakt

Er du interesseret i denne spændende mulighed, kan du sende din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet fortroligt.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk