Økonomichef

Økonomichef til Karl Mertz A/S

For vores kunde, Karl Mertz A/S, søger vi en dygtig økonomichef med placering i afdelingen i Sakskøbing.

Som sparringspartner til selskabets adm. dir og medlem af ledergruppen varetager du selvstændigt hovedansvaret for økonomi- & administrationsfunktionen i virksomheden. Udover den nye økonomichef består afdelingen af 3 erfarne assistenter. Foruden det regnskabsmæssige, har afdelingen også HR og IT som ansvarsområde.

Mere specifikt får du b.la. følgende ansvar.

Ansvar

·       Ledelses- og optimeringsansvarlig for administrations- og økonomimedarbejderne

·       HR-relaterede opgaver for hele virksomheden såsom ansættelseskontrakter mv.

·       Proaktiv sparring på alle niveauer i virksomheden

·       Controlling på flere områder

·       Rapportering til direktion og bestyrelse, b.la. i form af måneds- og årsregnskaber

·       Løbende udvikling af virksomhedens driftsøkonomiske styringsværktøjer

·       Budgettering og forecast, samt medvirke til, at budgetter realiseres

·       Opfølgning på de enkelte lokationers økonomi og nøgletal

·       Optimal anvendelse af ERP så driften understøttes

·       Deltagelse på bestyrelsesmøder

·       Driftsansvar for alle IT-systemer

·       Kontakt til interne og eksterne interessenter herunder bank og offentlige myndigheder

 Mål og succes kriterier

 ·       Øge produktiviteten og medarbejdertilfredsheden i egen afdeling

·       Udvikling i og visualisering af vedtagne KPI’er

·       Optimere arbejdsgange og rutiner generelt

·       Fremme brugen af automatiserede forretningsprocesser

·       Konvertere planer til konkrete handlinger

·       Løbende opfølgning på igangsatte tiltag

·       At større beslutninger tages på et oplyst økonomisk grundlag

·       At du selv bliver en glad og motiveret leder

 Din profil

 Du bliver en del af en spændende og uformel virksomhed med klare målsætninger. Disse skal b.la. realiseres med en forretningsorienteret økonomichef, der kan realisere processer og systemunderstøttelse i overensstemmelse med målsætningerne. På ledergruppeniveau forventes det, at du byder ind med præcis fakta, udfordrende spørgsmål, opfølgning og godt humør. Økonomi- & administrationsrutinerne behersker du til fingerspidserne – og du er ikke bange for at tage fat. Endvidere er du erfaren bruger af Navision.

Du har en relevant økonomisk uddannelse og flere års erfaring med økonomi og regnskab i en større eller mellemstor virksomhed. Optimalt, men ikke nødvendigvis, kommer du fra en handels- og/eller produktionsvirksomhed med tilknytning til landbruget.

Du er kendt for at have et godt overblik og altid være et skridt foran, fordi du som person hurtigt gennemskuer problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse. Dette kombineret med din faglige viden gør dig til en efterspurgt sparringspartner, både blandt lederkolleger og medarbejdere.

Du er struktureret, analytisk og bevæger dig naturligt fra ledelse til maskinrummet. Desuden udlever du en naturlig situationsbestemt ledelse, hvor du kender værdien af medarbejdernes motivation og inddragelse. Du kommunikerer på en behagelig og ligeværdig måde i øjenhøjde med dine omgivelser.

Din bopæl er maksimalt en time fra Sakskøbing, hvor din daglige arbejdsplads vil være. Der vil i perioder være kørsel imellem afdelingerne.

 Karl Mertz tilbyder

En udfordrende stilling med daglig arbejdsplads på firmaets adresse i Sakskøbing. Sammen med 70 kompetente og engagerede kolleger får du en dynamisk og alsidig hverdag i et behageligt og uformelt arbejdsmiljø, med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Organisationen er flad og med korte beslutningsveje. Lønnen forhandles på et konkurrencedygtigt niveau ift. dine kvalifikationer.

Lidt om Karl Mertz

Karl Mertz A/S er forhandler af AGCO-landbrugsmaskiner (Fendt, Massey Ferguson og Valtra) og startede helt tilbage i 1920 fra et lille kontor i Sakskøbing. Herudover forhandles en lang række kendte kvalitetsmærker af redskaber og sprøjteudstyr. I dag tæller firmaet 70 ansatte fordelt på fem afdelinger i Nakskov, Sakskøbing, Horreby, Rønnede og Sorø. Firmaet er stadigvæk familie ejet, idet 3. generation, Morten og Jesper Mertz, har taget over. Virksomhedens daglige drift varetages af Anders Hansen som er administrerende direktør.

 Kontakt

Ønsker du at søge denne spændende stilling, kan du sende din ansøgning vedlagt et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt. Virksomheden får ikke kendskab til din identitet uden din forudgående accept. Vi holder løbende interviews og ansætter først, når rette kandidat er fundet. Så derfor ingen ansøgningsfrist.

 Per Lavrids Knudsen

Headhunter

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk