Økonomichef til VW Kalundborg

Kalundborg Motor Co. A/S er autoriseret Volkswagen forhandler og blev etableret helt tilbage i 1951. Den familieejede Kalundborg-virksomhed drives i dag af 2. og 3. generation - Peter Klarskov og sønnen Rasmus. De indbydende og nyistandsatte lokaler på Slagelsevej indeholder både salgs- og eftermarkedsfaciliteter. Virksomheden tæller i dag 16 ansatte og drives i en uformel og god tone med høj medarbejderanciennitet.

Som medlem af selskabets ledergruppe varetager du selvstændigt alle økonomi- & administrations- funktionerne. Udover det regnskabsmæssige, får du også HR og IT som ansvarsområde.

Mere specifikt får du bl.a. følgende ansvar:

·       Daglig bogføring, løn, moms, afgifter, debitorer, kreditorer mv.

·       HR-relaterede opgaver - ansættelseskontrakter mv.

·       Proaktiv sparring på alle niveauer i virksomheden

·       Økonomistyring og rapportering til direktion af måneds- og årsregnskaber

·       Løbende udvikling af virksomhedens driftsøkonomiske styringsværktøjer

·       Budgettering og forecast samt medvirke til, at disse realiseres

·       Opfølgning på økonomiske nøgletal

·       Deltagelse på bestyrelsesmøder

·       Driftsansvar for virksomhedens IT-systemer

·       Kontakt til interne og eksterne interessenter herunder bank og offentlige myndigheder

·       Optimere virksomhedens indkøbsaftaler

 

Din profil: 

Du får en central rolle i en spændende og uformel virksomhed med klare målsætninger. På ledergruppeniveau forventes det, at du byder ind med præcise analyser, udfordrende spørgsmål, positiv opfølgning og godt humør. Økonomi- & administrationsrutinerne behersker du til fingerspidserne – og du er ikke bange for at tage fat.

Du har en relevant økonomisk uddannelse og flere års erfaring indenfor området. Optimalt kommer du fra bilbranchen, en handels- og servicevirksomhed eller revision, men ikke nødvendigvis.

Du er kendt for at have et godt overblik, fordi du som person hurtigt gennemskuer problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse. Dette kombineret med din personlige stil gør dig til en efterspurgt sparringspartner blandt lederkolleger og medarbejdere.

Du er fleksibel, struktureret og analytisk. Din kommunikation er på en behagelig og ligeværdig måde i øjenhøjde med resten af organisationen.

Din bopæl er maksimalt 45 minutter fra Kalundborg. 

Interesseret:

Så sender du blot din ansøgning og et CV til nedenstående mailadresse. Vil du vide mere forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Per Lavrids Knudsen. Solid Search gennemfører rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt og arbejder derfor ikke med nogen ansøgningsfrist.

 

Per Lavrids Knudsen

Headhunter & Owner

Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

E-mail: plk@solidsearch.dk

WEB: solidsearch.dk